Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nu s-a pus problema ca preturile energiei termice sa creasca de la 1 ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu s-a pus problema ca preturile energiei termice sa creasca de la 1 ianuarie

Actualizare 12:37 Iulian Iancu: Ministrul Energiei dezinformeaza Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a declarat astazi ca ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, dezinformeaza cand afirma ca nu a existat riscul cresterii pretului la energia termica de la 1 ianuarie 2015, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a aprobat legea privind amanarea liberalizarii preturilor la gazele achizitionate de CET-uri pentru producerea energiei termice livrate populatiei

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind aprobarea OUG 35/2014 pentru completarea Legii energiei, prin care se urmareste ca pana la 31 decembrie 2018 producatorii de gaze naturale sa fie obligati sa incheie tranzactii pe pietele centralizate din tara noastra, in mod transparent si nediscriminatoriu, pentru vanzarea unei cantitati minime de gaze naturale din productia proprie destinata consumului intern, informeaza Agerpres. Legea a mai fost aprobata si cu un amendament care prevede amanarea liberalizarii, pana in 2021, a preturilor la gazele achizitionate de CET-uri pentru producerea energiei termice livrate populatiei.

Centralele care livreaza agent termic populatiei primesc in continuare gaze la pret reglementat

ACTUALIZARE 16:20 Departamentul pentru Energie: Pretul gazelor din productia interna pentru populatie nu va creste pana la 1 iulie 2015 Preturile gazelor naturale produse in Romania si platite de populatie nu vor creste pana la data de 1 iulie 2015, iar Guvernul va elabora cu ajutorul ANRE un nou grafic de liberalizare pentru perioada 1 iulie 2015 - 1 iulie 2021, arata un comunicat al Departamentului pentru Energie citat de sursele de presa. * Razvan Nicolescu: Nu s-a pus problema ca preturile energiei termice sa creasca de la 1 ianuarie.

Centralele care livreaza agent termic populatiei primesc in continuare gaze la pret reglementat

ACTUALIZARE 14:00 Plenul Camerei Deputatilor a aprobat modificarea legislativa prin care CET-urile care livreaza agent termic populatiei vor primi in continuare gaze la pret reglementat, transmit sursele din presa. * Razvan Nicolescu: Nu s-a pus problema ca preturile energiei termice sa creasca de la 1 ianuarie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )