Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce s-a scumpit si ce s-a ieftinit in Republica Moldova in anul 2013

Adevărul Adevărul,
Ce s-a scumpit si ce s-a ieftinit in Republica Moldova in anul 2013

Datele Biroului National de Statistica arata ca in 11 luni ale anului 2013 rata inflatiei a fost de 4,5%, iar prognozele Bancii Nationale denota ca media anuala va fi de circa 5%. continuă pe Adevărul

Crestere de 35% a investitiilor straine directe in Republica Moldova

Investitiile straine directe ISD) atrase de Republica Moldova au totalizat in primele noua luni 174,9 milioane de dolari, in urcare cu 35% fata de perioada similara a anului trecut, releva un raport al Bancii Nationale a Moldovei BNM).

Republica Moldova dincolo de limita falimentului- e mai rau decat in Grecia

Republica Moldova s-a imprumutat in ultimii ani foarte mult, ajungand in acest moment la o datorie externa de 6,22 miliarde de dolari. Aceasta este aproape cat PIB-ul celui de al doilea stat romanesc.

Un Pact national pentru relatia Romaniei cu Republica Moldova

Am luat contact cu spatiul de peste Prut in 1990, cand inca mai exista Uniunea Sovietica. in iunie, imediat dupa mineriada, am plecat trei saptamani impreuna cu cenaclul Sagetatorul, din care faceam parte, la una din primele intalniri ale scriitorilor tineri din Romania si Republica Moldova - pe atunci scriam fictiuni.

Boc: Anul 2013 a aratat adevarata fata a USL.

Anul care se incheie a fost anul in care USL si-a aratat adevarata fata, a declarat, luni, fostul premier Emil Boc. Anul 2013 a aratat adevarata fata a USL, care inseamna impozite si taxe de toate felurile marite pentru romani, de la pretul utilitatilor, la taxe pentru agricultori, dar si pentru persoane fizice. Se arata fata USL in ce priveste distrugerea statului de drept si a democratiei. Aceste doua fatete, romanii nu le-au cunoscut la USL cand au votat in decembrie 2012, nu au stiut .

VIDEO Top 10 filme care au marcat anul 2013

Anul 2013 este considerat atat de critici, cat si de spectatori unul dintre cei mai abundenti din punct de vedere creativ prin prisma genurilor cinematografice, a temelor abordate si a tehnicilor avansate. in acest vast palier cinematografic marcat de anul de gratie 2013 se inscriu pelicule precum Gravity 3D: Misiune in spatiu, Jocurile foamei: Sfidarea, Furios si Iute 6 sau Hobbitul: Dezolarea lui Smaug.

Anul 2013: unda verde pentru operatiile pe cord la copii. Peste 200 de interventii, efectuate in Bucuresti si in Targu Mures

Anul 2013 a fost unul de bun augur pentru chirurgia cardiaca la copii. Micutii cu diverse malformatii la inima au fost operati atat la Institutul de Chirurgie Cardiovasculara din Targu Mures, cat si la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde sectia de chirurgie cardiaca, in care au fost investite milioane de euro, a fost data, in sfarsit, in folosinta.

Anul 2013: unda verde pentru operatiile pe cord la copii. Peste 200 de interventii, efectuate in Bucuresti si in Targu-Mures

Anul 2013 a fost unul de bun augur pentru chirurgia cardiaca la copii. Micutii cu diverse malformatii la inima au fost operati atat la Institutul de Chirurgie Cardiovasculara din Targu-Mures, cat si la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde sectia de chirurgie cardiaca, in care au fost investite milioane de euro, a fost data, in sfarsit, in folosinta.

FOTO Anul 2013 in imagini: evenimentele cele mai populare in Hunedoara

Arestarea fostului sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, inaugurarea tronsoanelor de autostrada, condamnarea fostului primar al Hunedoarei si tragediile petrecute in Hunedoara s-au numarat printre cele mai populare subiecte de presa in anul 2013, in judetul Hunedoara.

FOTO Anul 2013 in imagini: cele mai populare subiecte de presa in Hunedoara

Arestarea fostului sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, inaugurarea tronsoanelor de autostrada, condamnarea fostului primar al Hunedoarei si tragediile petrecute in Hunedoara s-au numarat printre cele mai populare subiecte de presa in anul 2013, in judetul Hunedoara.

A fost prins un detinut care a evadat acum 11 ani dintr-un penitenciar din Republica Moldova

Un barbat in varsta de 40 de ani, care a evadat in anul 2002 din Penitenciarul numarul 10 din satul Goian, a fost retinut pe 29 decembrie, in urma unei operatiuni comune a angajatilor Departamentului Institutii Penitenciare si a politistilor din Dubasari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )