Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a stabilit lista celor mai buni 10 jucatori ai Europei, din care se va alege unul singur. Niciun spaniol pe aceasta lista

Adevărul Adevărul,
S-a stabilit lista celor mai buni 10 jucatori ai Europei, din care se va alege unul singur. Niciun spaniol pe aceasta lista

Uefa a afisat lista celor mai buni 10 jucatori care evolueaza in campionatele europene, urmand ca peste o luna sa fie ales jucatorul sezonului 2012-2013. continuă pe Adevărul

inca un semn al picajului fotbalului iberic? Niciun spaniol pe lista restransa a celor mai buni 10 jucatori din Europa

Casillas, Xavi si viitorul castigator Iniesta au fost anul trecut pe lista restransa a celor mai buni jucatori din Europa, in viziunea UEFA. in acest sezon insa, printre nominalizati nu se mai regaseste niciun spaniol, dar sunt doi germani si doi olandezi. Patru jucatori vin de la castigatoare Ligii Campionilor, Bayern Munchen.

Lista celor mai bogate alimente in antioxidanti

Cercetatorii americani au testat de curand o lista mare de produse alimentare si au stabilit o ierarhie a celor mai bogate in antioxidanti. Castigatorul absolut pare sa fie fasolea boabe rosie care invinge coacazele.

Rezultate Bacalaureat 2013 Braila: lista cu cei mai buni absolventi ai clasei a XII-a. Dana Ilie, singura fata de 10 la mate-info, vrea sa dea la Cibernetica

Braila a inregistrat in acest an cea mai mare rata de promovare la examenul de bacalaureat din tara. De asemenea, Braila se afla pe primul loc la rata de promovare a examenului de evaluare nationala.

Rezultate Bacalaureat 2013 Braila: lista cu cei mai buni absolventi ai clasei a XII-a

Braila a inregistrat in acest an cea mai mare rata de promovare la examenul de bacalaureat din tara. De asemenea, Braila se afla pe primul loc la rata de promovare a examenului de evaluare nationala.

GALERIE FOTO Spaniolii au realizat un top al celor mai sexy sportive din lume

Jurnalistii de la site-ul celebrului cotidianl spaniol El Mundo Deportivo au realizat un top al celor mai sexy sase sportive din lume si i-au suspus la vot pe cetatenii de rand pentru a le afla preferintele.

Cei mai buni elevi la Evaluarea Nationala. Miruna Chirea a reusit performanta sa obtina 10 pe linie!

Cu un palmares impresionant de diplome si medalii, Miruna Chirea este una dintre elevele notate cu 10 la examenul de evaluare nationala. Doar cinci elevi din judetul Calarasi au reusit in acest an performanta de a obtine nota maxima.

Topul liceelor de prestigiu din tara: au dat cei mai buni elevi la bacalaureat

Elevii de clasa a 12-a au obtinut un numar record de note maxime la examenul de bacalaureat din acest an, mai exact, 122 de medii de 10, fata de doar 67 anul trecut. Wall-Street. ro iti prezinta topul liceelor din tara cu cele mai bune rezultate.

Business report: Miza scandalului pentru sefia Tarom: 1 miliard de euro; Harta celor mai mari si celor mai mici salarii din tara. Unde locuiesc si ce joburi au cei mai bogati romani; Oltchim a obtinut finantare de la Piraeus si Banca Transilvania; Premie

Schimbare. Salariile bugetarilor, formate dintr-o suma fixa si una variabila, dupa performante. Salariile bugetarilor vor include atat o suma fixa, dar si o parte variabila care va depinde de performantele profesionale. Cat se va deprecia leul dupa reducerea-surpriza a dobanzii BNR? BNR a redus dobanda-cheie mai devreme decat se astepta piata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )