Libnet.ro
UNICEF

21:15

S-a stins din viata un marturisitor: In memoriam Elie Wiesel (1928-2016)

Hotnews Hotnews,
 S-a stins din viata un marturisitor: In memoriam Elie Wiesel (1928-2016)

A stiut ce inseamna agonia, durerea, jalea. Si-a pierdut familia in Holocaust. A supravietuit pentru a depune marturie. A stiut ca garantiile civilizatiei moderne sunt mereu amenintate de barbarie. A inteles ca barbaria poate lua chipul progresului tehnologic. Nu a nutrit iluzii despre niciuna dintre intruchiparile totalitarismului. continuă pe Hotnews

Academicianul Ion Ianosi s-a stins din viata

Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, profesorii si studentii in egala masura, anunta cu profunda durere incetarea din viata a distinsului profesor si academician Ion Ianosi,.

Un mare academician roman s-a stins din viata

Corpul neinsufletit al Profesorului Ion Ianosi este depus in imobilul din Str. Vulturilor nr. 11 langa Hala Traian). Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu o pot face vineri, 1 iulie, intre orele 18. 00, sambata, 2 iulie si duminica, 3 iulie, intre orele 10. Incinerarea va avea loc luni, 4 iulie, ora 10. 30 la Crematoriul Vitan-Barzesti Soseaua Vitan-Barzesti 9-11), potrivit site-ul Facultatii de Filosofie din Bucuresti.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel, in care subliniaza ca inalta lectie de viata pe care a oferit-o acesta omenirii va fi o sursa de inspiratie morala. ------ Scriitorul si activistul politic american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani, informeaza presa israeliana.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 14:35 Barack Obama: Elie Wiesel a fost constiinta lumii Scriitorul si filosoful Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului, a fost constiinta lumii si un memorial viu care a obligat umanitatea sa actioneze in fata suferintei, a transmis presedintele american Barack Obama, dupa anuntul privind decesul laureatului Premiului Nobel pentru Pace, potrivit DPA. *ACTUALIZARE 13:40 Aurel Vainer: Elie Wiesel, ne-a lasat datoria de a conserva memoria Holocaustului *ACTUALIZARE 13:30 Ion Iliescu: Omul Wiesel ne-a parasit, opera sa ramane si ea lucreaza pentru o lume mai buna *ACTUALIZARE 12:05 Dacian Ciolos: Elie Wiesel a fost un mesager al umanitatii si o voce neobosita impotriva violentei, opresiunii si rasismului *ACTUALIZARE 12:00 MAE: Elie Wiesel, rol important in asumarea responsabilitatii si a istoriei nationale din perspectiva tragediei Holocaustului *ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )