Libnet.ro
UNICEF

18:30

Academicianul Ion Ianosi s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Academicianul Ion Ianosi s-a stins din viata

Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, profesorii si studentii in egala masura, anunta cu profunda durere incetarea din viata a distinsului profesor si academician Ion Ianosi,. continuă pe Antena3

Doliu in cultura romaneasca! Academicianul Ion Ianosi a murit la varsta de 88 de ani

Academicianul Ion Ianosi a murit la varsta de 88 ani, acesta urmand sa fie incinerat luni, la Crematoriul Vitan-Barzesti, potrivit filosofie. unibuc. ro Facultatea de Filosofie a.

Un mare academician roman s-a stins din viata

Corpul neinsufletit al Profesorului Ion Ianosi este depus in imobilul din Str. Vulturilor nr. 11 langa Hala Traian). Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu o pot face vineri, 1 iulie, intre orele 18. 00, sambata, 2 iulie si duminica, 3 iulie, intre orele 10. Incinerarea va avea loc luni, 4 iulie, ora 10. 30 la Crematoriul Vitan-Barzesti Soseaua Vitan-Barzesti 9-11), potrivit site-ul Facultatii de Filosofie din Bucuresti.

A murit Ion Ianosi. Avea 88 de ani. A trecut de la marxism la Dostoievski si Thomas Mann cu o gratie rara

Profesorul si filosoful Ion Ianosi a incetat din viata, la varsta de 88 de ani, a anuntat, vineri, Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti. Specializat in estetica si filosofia culturii, Ion Ianosi este autorul unor volume de exegeza dedicate lui Lev Tolstoi, Dostoievski si Thomas Mann.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )