Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce s-a intamplat cu euro, dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat cu euro, dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Danicila, ca urmare a scandalului privind mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, euro a crescut pana la 4,6618 lei. Euro era. continuă pe Antena3

PNL si USR pregatesc motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului

Liderii opozitiei pregatesc depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila ca urmare a solicitarii publice a presedintelui Iohannis privind demisia premierului. PNL si US.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

USR sustine demersul lui Iohannis privind demisia premierului: Presedintele a dat deja prea multe sanse PSD

USR a transmis vineri ca sustine demersul presedintelui Klaus Iohannis privind demisia premierului Viorica Dancila, precizand ca seful statului a dat deja prea multe sanse PSD.

TENSIUNE iNTRE PALATE! Ce au facut Iohannis si Dancila, dupa ce presedintele i-a cerut DEMISIA premierului

Scandal politic la cel mai inalt nivel. Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dancila. Detalii AICI) Prim-ministrul nu a avut nicio reactie. La fel si seful sau de.

Liviu Dragnea, la DNA in ziua in care Iohannis a cerut demisia premierului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. Liderul PSD a fost chemat de procurorii DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca i s-a aprobat cererea de a i se.

VIDEO Protestn Piata Victoriei din Capitala. Peste 400 de persoane au cerut demisia premierului Dancila: Vasilica nu uita, Romnia nu-i a ta

Aproximativ 450 de persoane au cerut, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti, demisia premierului Romaniei, dupa ce seful Guvernului a refuzat sa se prezinte la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, iar seful statului a anuntat ca a isi retrage votul de incredere acordat Vioricai Dancila. Oamenii au scandat Demisia, Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta si Go, go, go, Dragnea la bulau!.

Nicolicea (PSD) despre demersul lui Iohannis de a cere demisia premierului: Este o chestiune propagandistica. Presedintele se comporta pe lnga Constitutie

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat vineri ca seful statului nu are printre atributii retragerea increderii premierului sau Guvernului, iar demersul acestuia de a cere demisia prim-ministrului reprezinta 'o chestiune propagandistica', relateaza Agerpres. Nicolicea a mai sustinut ca seful statului se comporta pe langa Constitutie.

PSD, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut DEMISIA lui Dancila: Nu e treaba lui, nu e bucuricul pamantului

Conflict deschis intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. PSD a avut, vineri, o prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia premierului social-democrat. Daca ne jucam cu demisiile si eu ii cer.

Israelul reactioneaza dupa ce Iohannis i-a cerut demisia lui Dancila: Ce a titrat o celebra publicatie

Declaratia presedintelui Klaus Iohannis de vineri, in care i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, a avut rasunet international. Conflictul dintre Palate s-a amplificat dupa ce guvernul a anuntat un.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )