Libnet.ro
UNICEF

15:30

Salariile ar putea creste in companiile din Europa Centrala si de Est, pentru pastrarea angajatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariile ar putea creste in companiile din Europa Centrala si de Est, pentru pastrarea angajatilor

Salariile din companiile europene ar putea creste in 2015, pe fondul dificultatilor intampinate in procesul de recrutare si retentie a personalului calificat, conform celui mai recent studiu KPMG - Pulsul economiei 2014. continuă pe Wall-Street Ro

Regele Mihai a invitat la Palatul Elisabeta 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului

Regele Mihai a invitat la Palatul Elisabeta 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului, anunta Casa Regala intr-un comunicat remis HotNews. ro. Dineul la care vor participa oficialii va avea loc joi, 20 noiembrie, dupa ce in cursul diminetii principele Radu va citi mesajul Regelui Mihai in sala de plen a Senatului. Ion Iliescu nu face parte dintre fostii sefi de stat invitati la eveniment. Vezi in articol cine sunt cei 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est invitati de Regele Mihai.

Regele Mihai I ofera un dineu oficial pentru 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est

Regele Mihai I organizeaza, joi, un dineu oficial, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului, la care vor participa 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est.

HR Manager Europa Centrala si de Est SAP: In Europa de Est angajatorii cauta experienta, insa nu ofera experienta oamenilor

Desi tarile din Europa de Est accelereaza la viteza mare, intre acestea si cele din Europa Centrala apare o diferenta semnificativa: experienta acestor piete emergente in industria IT, care nu a ajuns inca la maturitate. Totusi, tot mai multe companii.

Liderii in afaceri din ECE anticipeaza cresteri salariale in 2015 pentru pastrarea personalului calificat

Recrutarea si retentia personalului calificat reprezinta o problema tot mai serioasa pentru companiile din Europa Centrala si de Est ECE), ceea ce va conduce probabil la noi cresteri salariale in 2015, reiese din cel mai recent studiu KPMG - Pulsul economiei 2014.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

Guvernul nu mai cedeaza pachetele majoritare la companiile din aparare

Guvernul nu mai cedeaza pachetele majoritare la companiile din aparare si va pastra cel putin jumatte din capitalul social al acestora in urma privatizarii. Executivul a subliniat, totodata, ca investitorii strategici alesi vor trebui sa detina tehnologii si know-how performante.

Klaus Iohannis a devenit primul politician din Europa cu peste 1 milion de fani pe Facebook

Presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis a devenit, marti, primul politician din Europa cu peste un milion de aprecieri pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a devenit primul politician din Europa care a atins un milion de like-uri pe Facebook. Este a doua reusita a primarului din Sibiu, dupa ce la turul doi al alegerilor prezidentiale a reusit sa recupereze.

Romania, printre destinatiile cele mai atractive pentru investitii

Tara noastra a urcat pe locul al treilea in topul celor mai atractive piete pentru investitii straine directe din zona ECE Europa Centrala si de Est), castigand 2 puncte procentuale in preferintele investitorilor, conform editiei din 2014 a studiului EY European attractiveness survey.

Armata germana, prima forta de aparare a NATO in Est

Pana la formarea fortei de reactie rapida a Aliantei Nord-Atlantice, armata germana va juca un rol cheie in apararea partenerilor NATO din Europa Centrala si de Est, potrivit Die Welt.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )