Libnet.ro
UNICEF

18:30

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata. continuă pe Hotnews

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

Financial Times: Victoria lui Klaus Iohannis s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, arata Fi.

Ecaterina Andronescu: Victoria lui Klaus Iohannis a fost din cauza unor greseli impardonabile facute de noi

Ecaterina Andronescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si a facut o serie de comentarii referitoare la rezultatul alegerilor. Victoria aceasta cred ca a fost din.

Cum au contribuit Sebastian Ghita si Dan Voiculescu la victoria lui Klaus Iohannis

Valul urias de simpatie pentru presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, nu ar fi capatat, probabil, dimensiuni atat de ridicate fara contrastul puternic al contracandidatului sau, zugravit involuntar de.

Financial Times: Victoria lui Klaus Iohannis, speranta unui viitor mai tolerant. Cel mai bun eveniment politic din Europa in 2014

Putine tari europene, din est sau vest, pot spune acelasi lucru, adauga FT, care se intreaba daca Bulgaria a avut un presedinte etnic turc, sau Italia si-a ales un premier din regiunea etnica germana Tirolul de Sud si chiar daca Marea Britanie a avut vreun premier de origine afro-caraibiana. intr-o regiune a carei istorie este plina de tensiuni politice etnice, rezultatul alegerilor din Romania ofera speranta unui viitor al tolerantei.

Euronews prezinta in rubrica No comment imagini din Piata Universitatii, dupa victoria lui Klaus Iohannis in alegeri (VIDEO)

Rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania a aparut si pe postul de stiri Euronews. Pe pagina de Facebook a postului de televiziune, la sectiunea No comment a fost postat un filmulet.

Primele concluzii dupa victoria lui Klaus Iohannis: o proba majora de maturitate a Romaniei si nevoie acuta de anchetare a fraudelor la vot si a haosului din diaspora. Plus: lamurirea situatiei de la SIE

Balcani, sud-estul Europei. O regiune in care toleranta fata de minoritati etnice, religioase) a fost mereu o preocupare. Ei bine, in inima acestei regiuni fierbinti, Romania a dat un mesaj uluitor: a ales ca presedinte un minoritar atit etnic, cit si religios), in ciuda unei campanii nationaliste furibunde a adversarilor. E un mesaj de maturitate extraordinara din partea Romaniei, si ma astept sa fie receptat ca atare de toti partenerii externi. Dar ar fi o mare eroare caderea in euforie. Iohannis trebuie sa inceapa sa livreze, iar in tara trebuie inceputa o reconstructie institutionala. Primele semnale corecte sint, obligatoriu, anchetarea fraudelor masive de la votul pe listele suplimentare si anchetarea imprejurarilor care au dus la haosul din diaspora.

Vasile Blaga, la BUTOANE. Declaratia despre statutul lui Klaus Iohannis in noul PNL

Conducerea Partidului National Liberal se reuneste astazi in prima sedinta de bilant extinsa de dupa alegeri, la care vor participa liderii din teritoriu si parlamentarii formatiunii. Principalele discutii v.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )