Libnet.ro
UNICEF

11:30

Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

B1 B1,
Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

Parcul solar din Slobozia, judetul Giurgiu, a fost finalizat cu ajutorul unei investitii de 100 de milioane de euro din partea companiei sud-coreene Samsung, gigantul devenind astfel cel mai puternic investitor in. continuă pe B1

Cutremurul de la Constanta, sub 3 grade pe scara Richter. Cum s-a resimtit cel mai puternic seism al ultimilor ani

La Constanta s-a resimtit cutremurul care s-a produs duminica, 6 octombrie, ora 4. 37, in zona Vrancei. Seismul a avut in epicentru magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter, fiind cel mai puternic din ultimii ani din Romania.

REVIEW Samsung Galaxy Note 3 - partea a 3-a - incomparabil, cel mai puternic

Am criticat Samsung Galaxy Note 3 pentru modul in care a imitat pielea cu ajutorul plasticului si pentru camera foto, dar a venit timpul sa-l laudam pe acest telefon foarte bun, care merita un review pozitiv. Astazi vorbim despre caracteristicile tehnice.

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Noul Call Of Duty Ghosts are nevoie de un sistem mai puternic

Mai e putin pana la lansarea noului Call Of Duty Ghosts, motiv pentru care cerintele de sistem au fost asteptate cu sufletul la gura de jucatori. Cel mai nou joc din seria Call Of Duty va fi un succes imens din inertie. Va rula pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC si, la momentul lansarii noilor console, va rula de minune si pe Xbox One si PS4. Avand in vedere ca mai e mai putin de o luna pana [].

Misterul cutremurului care i-a speriat pe hunedoreni: ce ar fi putut cauza cel mai puternic seism din ultimele decenii

Un hunedorean sustine ca a descoperit cauzele posibile care au dus la cutremurul de 4,7 grade, care a avut loc in urma cu o luna in Tara Hategului si a fost resimtit in Hunedoara si in Deva.

Achim Irimescu (Ministerul Agriculturii): TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si la carne

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, unde evaziunea a crescut de la majorarea taxei la 24%, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu,la.

Este cel mai dorit gadget al momentului si a ajuns deja in Romania. Cat vom plati pentru o pereche de Google Glass

Cel mai dorit gadget al momentului filmeaza, cauta pe internet, afiseaza informatii si trimite mesaje imediat ce primeste o comanda din partea utilizatorului. Vorbim despre Google Glass, ochelarii revolutionari.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele, asa a luat al doilea mandat

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine, comentand declaratiile lui Traian Basescu, ca seful statului stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009.

Cel mai vechi cinematograf din lume, readus la viata. Aici au fost proiectate, in 1899, primele filme ale fratilor Lumiere

Cel mai vechi cinematograf din lume, Eden-Theatre, in care au fost proiectate in 1899 primele filme ale fratilor Lumiere, a fost renovat si va fi redeschis miercuri in localitatea La Ciotat din sudul Frantei,.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele.

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine ca Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009, social-democratul afirmand ca presedintele asa a castigat al doilea mandat la Cotroceni. Domnul Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidentiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tiparit buletine de vot in plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Basescu .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )