Libnet.ro
UNICEF

05:45

Samsung Galaxy S6 apare in noi teste: dotarile sunt mai bune, dar camera e ca pe Galaxy S5

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S6 apare in noi teste: dotarile sunt mai bune, dar camera e ca pe Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din aceasta perioada, iar posibilele specificatii ale acestuia au aparut iar pe internet. O noua poza publicata de site-ul olandez Mobifo. nl ne prezinta specificatiile unui telefon despre care se crede ca este viitorul flagship Samsung Galaxy S6. Este vorba, mai exact, despre modelul SM-G925F si nu este prima oara cand avem parte de informatii legate de acest smartphone. Specificatiile luate de pe AnTuTu sunt in mare parte similare cu cele []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Alpha este dotat cu cea mai noua tehnologie de protectie a ecranului

Samsung Galaxy Alpha, unul dintre cele mai subtiri dispozitive Galaxy produse vreodata de Samsung, este aparent primul telefon dotat cu Gorilla Glass 4. La momentul la care a fost lansat, lumea credea despre Samsung Galaxy S5 ca va fi rivalul lui iPhone 6. Timpul a trecut, Samsung Galaxy S5 nu s-a bucurat de un succes foarte mare, iar Samsung a lansat un nou model. Acest nou smartphone, denumit Samsung Galaxy Alpha, a devenit ulterior concurentul lui iPhone 6, avand un [].

Samsung Galaxy S6 si LG G4 ar putea fi amanate din cauza problemelor cu noile procesoare Qualcomm

Viitoareleflagship-uri ar urma sa fie dotate cu noul Snapdragon 810 , dar uneleprobleme in implementarea procesorului ar putea duce la amanarea lansarii acestora. Samsung Galaxy S5, LG G3, Sony Xperia Z3 si HTC One M8, cele mai importante telefoane cu Android lansate in prima parte a anului au beneficiat toate un procesoare Qualcomm Snapdragon 801. Succesoarele lor ar urma, in schimb, sa fie dotate cu varful de gama al companiei din San Diego, modelul Snapdragon 810. Noi zvonuri indica, totusi, ca [].

Un nou smartphone Samsung Galaxy a explodat intr-o camera de camin

Desi nu ar trebui sa fie atat de usor sa explodeze un telefon, in urma cu cateva zile un Samsung Galaxy Ace 2 s-a transformat singur in bucati. Nu este prima oara cand auzim de un smartphone care explodeaza si, cel mai probabil nu va fi nici ultima. Desi au fost si situatii in care au explodat diverse modele de iPhone din cauza unor incarcatoare necorespunzatoare, acum este vorba de un dispozitiv din seria Samsung Galaxy. De aceasta data, o [].

Samsung Galaxy Note 4 va beneficia de cel mai performant procesor Snapdragon

Samsung a lansat Galaxy Note 4 in doua variante cu procesoare diferite, iar acum se pare ca urmeaza si o treia varianta dotata cu cel mai nou procesor de la Qualcomm. Cel mai nou telefon din seria Galaxy Note a reusit sa atraga atentia tuturor la momentul in care a fost lansat. Cele doua procesoare ale variantelorlansate simultan nu difereau foarte mult una de cealalta, atat procesorul Exynos, cat si modelul Qualcomm Snapdragon 805 avand puncte tari si puncte slabe.

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara [].

Marcel Vulpoi: Micii antreprenori sunt mai orientati spre dezvoltarea afacerii si mai putin spre asigurarea legalitatii

Micii antreprenori romani sunt mult mai orientati spre dezvoltarea business-ului si mai putin spre asigurarea legalitatii acestor afaceri, a spus Marcel Vulpoi, fondator si director general al Vulpoi Toader Management VTM) la Wall-Street 360 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3028 seconds )