Libnet.ro
UNICEF

17:45

De ce Samsung Galaxy S6 nu mai accepta carduri microSD prin care mareai spatiul

Adevărul Adevărul,
De ce Samsung Galaxy S6 nu mai accepta carduri microSD prin care mareai spatiul

Memoria flash UFS 2. 0,din Samsung Galaxy S6 si S6 edge, ofera viteze comparabile cu cele ale unui SSD montat intr-un laptop. Iata explicatia pentru lipsa portului microSD. continuă pe Adevărul

De ce nu are Samsung Galaxy S6 nevoie de card microSD

Una dintre vestile surprinzatoare cu privire la Samsung Galaxy S6 a fost ca nu va avea card microSD. Explicatia pentru aceasta alegere se regaseste in viteza de scriere mult mai mare pe care o are noul tip de memorie din Samsung Galaxy S6. Samsung Galaxy S6 si versiunea S6 edge nu au slot pentru card [].

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Video review cu Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge: Ce ofera cele mai bune telefoane ale momentului

Samsung Galaxy S6 e cel mai nou smartphone produs de sud-coreeni. Are un ecran foarte bun si un frate mai special: edge cu ecran curbat pe ambele margini. Iata un video review cu cele doua.

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge video review

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt cele mai interesante si spectaculoase telefoane de la sud-coreeni. Sunt create din metal si sticla si Samsung a imbunatatit ceea ce utilizatorii au tot cerut in ultimii ani. Acestea sunt review-urile video pentru cele doua telefoane. Playtech a publicat deja un review pe larg cu cele doua [].

Un paria printre biti: cum a fost la prezentarea nationala a lui Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Dupa ce au fost lansate in Barcelona, la 1 martie, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost aduse, oficial, in Romania. Evenimentul a avut loc marti seara, iar Adevarul a fost acolo pentru a va descrie atmosfera.

Sapte metode prin care sa iti calmezi copilul la cumparaturi

Mersul la cumparaturi cu copilul poate fi dificil, mai ales atunci cand dureaza suficient de mult incat micutul sa se plictiseasca. Iata sapte metode, formulate de site-ul sheknows. com, prin care iti poti calma copilul, astfel incat sa te feresti de situatiile neplacute din magazine.

Un membru al CNA cere adoptarea unei decizii prin care Parlamentul sa o demita pe Laura Georgescu

Monica Gubernat, membru in Consiliul National al Audiovizualului, a propus in sedinta de joi adoptarea unei decizii prin care institutia sa ceara Parlamentului revocarea Laurei Georgescu din conducerea.

Nicolas Maduro, campanie pentru a anula decretul semnat de Obama prin care Venezuela este amenintare pentru SUA

Nicolas Maduro, presedintele Venezuelei, a semnat o scrisoare deschisa catre presedintele american Barack Obama prin care cere anularea decretului dat de presedintele SUA prin care Venezuela e declarata drept o.

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, adoptata de Senat: Camera Deputatilor are votul final

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, semnata de 22 de parlamentari, a fost adoptata, miercuri, de plenul Senatului. Votul final va fi luat de Camera Deputatilor, in.

Semne de depasire a crizei prin care trece piata otelului

La combinatul ArcelorMittal de la Galati sunt semne incurajatoare, care ar sugera apropierea momentului iesirii din criza, productia din acest an urmand sa depaseasca peste 2 milioane de tone, in conditiile in care in 2009, primul an de criza, productia a fost de 1,9 milioane de tone. Dar, potrivit CEO ArcelorMittal Galati, Bruno Ribo, situatia de pe piata otelului ramane in continuare una dificila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )