Libnet.ro
UNICEF

21:30

De ce nu are Samsung Galaxy S6 nevoie de card microSD

Playtech Playtech,
De ce nu are Samsung Galaxy S6 nevoie de card microSD

Una dintre vestile surprinzatoare cu privire la Samsung Galaxy S6 a fost ca nu va avea card microSD. Explicatia pentru aceasta alegere se regaseste in viteza de scriere mult mai mare pe care o are noul tip de memorie din Samsung Galaxy S6. Samsung Galaxy S6 si versiunea S6 edge nu au slot pentru card []. continuă pe Playtech

De ce Samsung Galaxy S6 nu mai accepta carduri microSD prin care mareai spatiul

Memoria flash UFS 2. 0,din Samsung Galaxy S6 si S6 edge, ofera viteze comparabile cu cele ale unui SSD montat intr-un laptop. Iata explicatia pentru lipsa portului microSD.

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Video review cu Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge: Ce ofera cele mai bune telefoane ale momentului

Samsung Galaxy S6 e cel mai nou smartphone produs de sud-coreeni. Are un ecran foarte bun si un frate mai special: edge cu ecran curbat pe ambele margini. Iata un video review cu cele doua.

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge video review

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt cele mai interesante si spectaculoase telefoane de la sud-coreeni. Sunt create din metal si sticla si Samsung a imbunatatit ceea ce utilizatorii au tot cerut in ultimii ani. Acestea sunt review-urile video pentru cele doua telefoane. Playtech a publicat deja un review pe larg cu cele doua [].

Un paria printre biti: cum a fost la prezentarea nationala a lui Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Dupa ce au fost lansate in Barcelona, la 1 martie, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost aduse, oficial, in Romania. Evenimentul a avut loc marti seara, iar Adevarul a fost acolo pentru a va descrie atmosfera.

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

Banicioiu: Legea veniturilor personalului medical, una dintre prioritatile anului 2015

Proiectul de lege privind veniturile personalului medical, care le va permite medicilor sa utilizeze infrastructura spitalelor publice contra-cost, reprezinta una dintre prioritatile acestui an, a declarat, azi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, in cadrul atelierului Sanatatea ta - prioritatea noastra!, organizat cu prilejul Consiliului National al PSD.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )