Libnet.ro
UNICEF

13:15

Samsung Galaxy Note 5 va fi telefonul care se va incarca cel mai rapid

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 5 va fi telefonul care se va incarca cel mai rapid

Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat, cel mai probabil, in cadrul evenimentului IFA Berlin, ce va avea loc in luna septembrie. Totusi, noi detalii despre el ies la suprafata in fiecare zi. Samsung Galaxy Note 5, viitorul phablet si varf de gama al celor de la Samsung va fi, fara doar si poate, unul [] Samsung Galaxy Note 5 va fi telefonul care se va incarca cel mai rapid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 5 se va incarca cel mai rapid

Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat, cel mai probabil, in cadrul evenimentului IFA Berlin, ce va avea loc in luna septembrie. Totusi, noi detalii despre el ies la suprafata in fiecare zi. Samsung Galaxy Note 5, viitorul phablet si varf de gama al celor de la Samsung va fi, fara doar si poate, unul [] Samsung Galaxy Note 5 se va incarca cel mai rapid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul Samsung Galaxy Note ar putea avea un stylus inteligent, care iti asculta comenzile

Samsung ne-a facut sa ne pese de stylus pentru ecranele capacitive odata cu seria de phablet-uri Note. Acum, vrea sa iti usureze munca de a folosi stylus-ul, avandun nou patent pentru acest instrument. De la primul Samsung Galaxy Note lansat in 2011 si pana la ultimul, lansat in toamna anului trecut, sud-coreenii nu au schimbat [] Noul Samsung Galaxy Note ar putea avea un stylus inteligent, care iti asculta comenzile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telefonul care te va convinge sa treci la Android e disponibil global [VIDEO]

Nivelul de inovatie integrat in ultimii in an in dispozitivele cu Android este atat de spectaculos incat nu prea ai cum sa rezisti tentatiei de a renunta la iDevice-uri. Chinezii sunt criticati degeaba pentru calitatea gadgeturilor pe care le scot pe banda rulanta, in contextul in care au trecut deja cativa ani de cand privim [] Telefonul care te va convinge sa treci la Android e disponibil global [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )