Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ce sanse are PNL-istul Catalin Predoiu la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Ce sanse are PNL-istul Catalin Predoiu la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Catalin Predoiu, nu are mari sanse de castig, apreciaza numerologul Mihai Voropchievici, care este de parere ca Alina Gorghiu ar fi fost de preferat in. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu este al patrulea candidat lansat de PNL in cursa pentru Primaria Capitalei

Liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu a declarat ca a decis sa isi asume candidatura pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Marian Munteanu, scrie Mediafax .

UPDATE. PNL a validat candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei si ar putea face tandem cu Ciprian Ciucu

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, scrie Agerpres. imi face placere sa va spun ca sunt onorat sa fi primit in unanimitate votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Peste aproximativ o jumatate de ora vom intra in sedinta comisiei de organizare a unificarii PNL exact cu aceeasi propunere si speram, suntem convinsi, de altfel, ca peste inca o ora de la momentul sedintei comisiei vom obtine votul de incredere pentru Primaria Generala din partea Biroului National, a declarat Catalin Predoiu, la finalul reuniunii.

PNL cauta candidat la Primaria Capitalei pe OLX: Partidul National Liberal, tinta ironiilor pe Facebook, dupa zvonurile retragerii lui Marian Munteanu (VIDEO)

Liberalii au ajuns de rasul Facebook-ului. Dupa discutiile despre abandonarea candidaturii lui Marian Munteanu, retelele sociale s-au umplut de bancuri si filmulete ironice cu cei din PNL. Vizati de glume.

Andreea Paul: Predoiu trebuia sa fie de la inceput candidatul PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, trebuia sa fie desemnat de la bun inceput candidat pentru functia de primar al Bucurestiului. Cred ca presedintele PNL Bucuresti trebuia sa fie nominalizat de la bun inceput candidatul la Capitala Romaniei si este foarte bine ca astazi primeste, in Biroul Politic National, votul de incredere si de validare pentru aceasta competitie electorala, a spus Andreea Paul intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj-Napoca, citata de Agerpres.

Predoiu vrea sa faca tandem cu Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, isi va asuma candidatura la Primaria Capitalei, inlocuindu-l pe Marian Munteanu, precizand ca a luat decizia dupa consultari cu liderii PNL.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

Subiectiv. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte. Bucurestiul este o capitala europeana si va ramane o capitala europeana pen.

Catalin Predoiu, intre Ion Iliescu si Sorin Oprescu: Noul candidat al PNL la Primaria Capitalei, flancat de PSD-isi cu state vechi (FOTO)

A patra nominalizare a PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este un personaj cu state vechi in politica. Prieten chiar si cu adversarii politici, Predoiu a vanat intotdeauna functii.

Doi candidati PNL si-au depus candidaturile pentru Sectoare, separat de Predoiu. Candidatul PNL la Primaria Capitalei strange semnaturi

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1, si Razvan Mironescu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 6, si-au depus, astazi, candidaturile, fiins incotiti de Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Prin urmare, PNL a renuntat la ideea ca tottic ei sapte candidati sa-si depuna candidaturile in aceeasi zi.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )