Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectiv. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte. Bucurestiul este o capitala europeana si va ramane o capitala europeana pen. continuă pe Antena3

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Doi candidati PNL si-au depus candidaturile pentru Sectoare, separat de Predoiu. Candidatul PNL la Primaria Capitalei strange semnaturi

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1, si Razvan Mironescu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 6, si-au depus, astazi, candidaturile, fiins incotiti de Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Prin urmare, PNL a renuntat la ideea ca tottic ei sapte candidati sa-si depuna candidaturile in aceeasi zi.

Catalin Predoiu, intre Ion Iliescu si Sorin Oprescu: Noul candidat al PNL la Primaria Capitalei, flancat de PSD-isi cu state vechi (FOTO)

A patra nominalizare a PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este un personaj cu state vechi in politica. Prieten chiar si cu adversarii politici, Predoiu a vanat intotdeauna functii.

La PNL raspunde un robot telefonic, care anunta candidatul la Primaria Capitalei din 10 in 10 secunde. Cele mai tari glume TNR pe seama liberalilor (VIDEO)

Partidul National Liberal a ajuns de rasul internautilor. Dupa schimbarea a trei candidati pentru Primaria Capitalei, retelele sociale s-au umplut de bancuri si filmulete ironice cu liberali. Printre.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: Aceasta campanie trebuie sa fie despre solutiile candidatilor

Gabriela Firea si-a depus, astazi, candidatura pentru Primaria Capitalei, dosarul sau avand aproximativ 30. 000 de semnaturi stranse.

Andreea Paul: Predoiu trebuia sa fie de la inceput candidatul PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, trebuia sa fie desemnat de la bun inceput candidat pentru functia de primar al Bucurestiului. Cred ca presedintele PNL Bucuresti trebuia sa fie nominalizat de la bun inceput candidatul la Capitala Romaniei si este foarte bine ca astazi primeste, in Biroul Politic National, votul de incredere si de validare pentru aceasta competitie electorala, a spus Andreea Paul intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj-Napoca, citata de Agerpres.

Ponta, ironii la adresa candidatului liberal pentru Primaria Capitalei: Am auzit ca i se spune Catalin PERDOIU sau a patra roata de la caruta PNL sau PROSTANACUL penelistilor sau LOOSEROIU (VIDEO)

Victor Ponta rade de candidatul PNL la primaria capitalei, Catalin Predoiu. Fostul premier il numeste pe acesta PROSTANACUL penelistilor. Ponta a trecut in revista esecurile.

Predoiu, precizari despre implicarea sa in dosarul disjuns din Gala Bute

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca dosarul disjuns din Gala Bute, in care este vehiculat numele sau, a fost facut la sesizarea Corpului de control al lui Victor Ponta, afirmand ca fostul premier, un jurist remarcabil, nu a citit corect documentele.

Predoiu: Nimic din activitatea mea nu a iesit din campul legii

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca nu a incalcat legea in calitate de avocat, ministru sau politician, afirmand ca nu are nicio preocupare legata de eventuale probleme pe care le-ar putea avea in justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )