Libnet.ro
UNICEF

01:05

Saptamana asta il intalnesti pe Mos Craciun la Banca Transilvania

ADPM ADPM,
Saptamana asta il intalnesti pe Mos Craciun la Banca Transilvania

In perioada 15-20 decembrie a. c. , Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele din Bucuresti. Iata unde il poti intalni pe Mosul. continuă pe ADPM

Copiii din Galati sunt invitati sa calatoreasca pe traseele lui Mos Craciun

Incepand de pe 15 decembrie si pana pe 7 ianuarie, vor circula prin Galati autobuzul si tramvaiul lui Mos Craciun. Cele doua mijloace de transport in comun sunt usor de recunoscut, pentru ca sunt impodobite cu simboluri specifice sarbatorilor de iarna, iar la lasarea intunericului, li se aprind ghirlandele de luminite, cu care au fost ornate.

VIDEO Patinoarul din Hunedoara a fost deschis in Oraselul lui Mos Craciun

Patinoarul artificial din Hunedoara a fost deschis si va functiona atat timp cat vremea va permite. Patinoarul a fost amenajat in Oraselul lui Mos Craciun.

Radu Mazare a fost Mos Craciun pentru copiii unei gradinite din Constanta

Radu Mazare a interpretat astazi rolul lui Mos Craciun pentru copiii unei gradinite din Constanta. El a dat astfel startul cadourilor care vor fi primite de toti copiii din Constanta cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Participa gratuit la conferinta Mama si copilul. Mos Craciun este invitatul special!

Woman2Woman. ro te asteapta, miercuri, 17 decembrie, sa vii impreuna cu micutul tau la a doua editie a conferintei Mama si copilul. In cadrul conferintei, vor fi prezenti specialisti, mamici si viitoare mamici, pentru a vorbi despre cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, dar si despre perioada sarcinii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )