Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sase persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic in Franta

Antena3 Antena3,
Sase persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic in Franta

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion de turism in centrul Frantei, anunta autoritatile din regiunea Auxerre, citate de AFP. Un avion de tip TBM-700,. continuă pe Antena3

Sase MORTI, in urma prabusirii unui avion turistic in Franta.

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion turistic in centrul Frantei, transmite Mediafax. Un avion de tip TBM-700 s-a prabusit pe un camp, in zona Yonne, au anuntat autoritatile din regiunea Auxerre. Avionul decolase din Annecy si se indrepta spre Toussus-le-Noble, la periferia Parisului. Citeste si: SUA: Avion evacuat in statul Ohio, din cauza unei alerte cu bomba Citeste si: Seful Blue Air: Avionul prabusit in Rusia nu a avut probleme de siguranta.

Tragedie aviatica in Rusia. Cel putin 44 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri

Cel putin 44 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la.

Tragedie aviatica in Rusia. Cel putin 50 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la.

Franta: 6 morti dupa ce un avion de turism s-a prabusit in centrul tarii

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion de turism in centrul Frantei, relateaza AFP. Un avion de tip TBM-700, inmatriculat in Statele Unite, s-a prabusit pe un camp, in zona.

Cel putin 50 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia

UPDATE: 18:45: Bilantul victimelor a ajuns la 50. in accident au decedat si cei sase membri ai echipajului, potrivit Ria Novosti. Cel putin 44 de persoane au murit, duminica, dupa ce un avion de pasageri s-a prabu.

Cel putin 52 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia

UPDATE: 19:48: inca doua cadavre au fost descoperite, in urma accidentului aviatic, relateazaB1 TV. UPDATE: 18:45: Bilantul victimelor a ajuns la 50. in accident au decedat si cei sase membri ai.

Un avion de calatori s-a prabusit in Rusia. Cel putin 44 de persoane au murit

Cel putin 44 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan, anunta presa rusa.

UPDATE Un avion de calatori s-a prabusit in Rusia. Cel putin 50 de persoane au murit

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan, anunta presa rusa.

Africa de Sud: Cel putin un mort dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin o persoana a murit, iar 26 au fost salvate dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial aflat in constructie, la periferia orasului Durban, din Africa de Sud. Douazeci si sase de persoane.

Cel putin 52 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia: Fiul unui presedinte se afla la bord

Update 20: 25: Oficialii rusi au publicat o lista cu victimele accidentului. Agentia ITAR-TASS sustine ca printre victime se numara si fiul presedintelui din Tatarstan. UPDATE: 19:48: inca doua cadavre au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )