Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel putin 52 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia

B1 B1,
Cel putin 52 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia

UPDATE: 19:48: inca doua cadavre au fost descoperite, in urma accidentului aviatic, relateazaB1 TV. UPDATE: 18:45: Bilantul victimelor a ajuns la 50. in accident au decedat si cei sase membri ai. continuă pe B1

Cel putin 50 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia

UPDATE: 18:45: Bilantul victimelor a ajuns la 50. in accident au decedat si cei sase membri ai echipajului, potrivit Ria Novosti. Cel putin 44 de persoane au murit, duminica, dupa ce un avion de pasageri s-a prabu.

Un avion de calatori s-a prabusit in Rusia. Cel putin 44 de persoane au murit

Cel putin 44 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan, anunta presa rusa.

UPDATE Un avion de calatori s-a prabusit in Rusia. Cel putin 50 de persoane au murit

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan, anunta presa rusa.

Cel putin 52 de persoane au murit in urma prabusirii unui avion de pasageri in Rusia: Fiul unui presedinte se afla la bord

Update 20: 25: Oficialii rusi au publicat o lista cu victimele accidentului. Agentia ITAR-TASS sustine ca printre victime se numara si fiul presedintelui din Tatarstan. UPDATE: 19:48: inca doua cadavre au.

Tragedie aviatica in Rusia. Cel putin 44 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri

Cel putin 44 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la.

Tragedie aviatica in Rusia. Cel putin 50 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la.

UPDATE. Avion prabusit in centrul Rusiei: Cel putin 50 de persoane au murit.

Au fost recuperate trupurile a 50 de persoane decedate in accidentul aviatic din Rusia, informeaza rt. com. Initial au fost raportate 44 de decese. Mai tarziu, Agentia Federala de Transport Aerian a declarat ca au fost la bord 50 de persoane - inclusiv sase membri ai echipajului. Avionul a incercat sa aterizeze de mai multe ori. Unul dintre rezervoare a explodat in timp ce ateriza, informeaza autoritatile ruse. --- Potrivit Russia Today, 52 de pasageri ar fi murit in accidentul .

China: Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atac comis asupra unui comisariat de politie

Cel putin 11 persoane au fost ucise, sambata, intr-un atac comis asupra unui comisariat de politie din provincia chineza Xinjiang, potrivit agentiei Xinhua. Noua persoane inarmate cu topoare si cutite au.

Atac asupra unui comisariat de politie din China soldat cu cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atac asupra unui comisariat de politie din provincia chineza Xinjiang, a anuntat sambata agentia oficiala China Noua, precizeaza Mediafax.

Cel putin 12 imigranti au murit intr-un naufragiu in Grecia

Cel putin 12 imigranti care ar fi de origine siriana, printre care patru copii, si-au pierdut viata, astazi, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat in apropiere de insula Lefkada din vestul Greciei, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )