Libnet.ro
UNICEF

09:15

Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Mii de persoane, in Piata Victoriei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Mii de persoane, in Piata Victoriei (FOTO, VIDEO)

40 Traficul dinspre soseaua Kiseleff si bulevardulAviatorilor spre Calea Victoriei a fost blocat. Potrivit HotNews,peste 3. 000 de manifestanti se afla in Piata. continuă pe B1

Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Protestatarii din Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament (FOTO, VIDEO)

45 Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Lascar Catargiu, pe sensul spre Piata Romana, pe unde trec protestatarii. 20 Aproximativ 10. 000 de persoane participa la protestul din.

Se anunta proteste de amploare in toata tara: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei

Noi manifestatii impotriva coalitiei PSD-ALDE si a modificarilor la legile justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti si in marile orase ale tarii, dar si in.

LIVE TEXT VIDEO Romanii ies in strada duminica seara. Proteste in Capitala si in mai multe orase/ 6.000 de oameni s-au adunat in fata Guvernului la Bucuresti

Manifestanti au iesit duminica seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a participa la un protest de amploare impotriva Guvernului si a aliantei PSD-ALDE. 45: Si la Brasov s-au adunat, in fata Prefecturii, cateva sute de oameni. Ei scandeaza PSD, ciuma rosie si DNA sa vina sa va ia. In zona de protest se circula normal18. 42: Aproape 6. 000 de manifestanti in Piata Victoriei din Capitala. S-a inchis traficul si dinspre Stefan cel Mare spre Bd. Mihalache18. 40: Oamenii protesteaza, in ploaie, si la Cluj-Napoca - Actual de Cluj18. 35: Circa 200 de oameni in strada la Bistrita 18. 32: Aproximativ 500 de manifestanti in Piata Unirii din Iasi 18. 30: A fost intrerupt traficul dinspre Soseaua Kiseleff si Bd Aviatorilor spre Calea Victoriei. Peste 3. 000 de manifestanti la acest moment18. 26: In randul oamenilor din Piata au aparut discutii referitoare la desfasurarea protestului. Unii sustin pornirea in mars, in jurul orei 19:30, spre Parlament, in timp ce altii nu sustin ideea, motivand ca protestul s-ar rupe astfel18. 21: Peste 2. 000 de protestatari la acest moment in Capitala.

Cateva mii de clujeni au iesit in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei(VIDEO)

UPDATE:Numarul protestatarilor din Cluj a ajuns la 5. Acestia au plecat in mars spreprefectura. Modificarile la legile justitiei i-au scos din nou in strada pe romani. Un.

Satui de promisiuni: Romanii cer in strada retragerea legilor justitiei. Mii de oameni au participat la protestul din Capitala (FOTO, VIDEO)

00 Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului. Potrivit B1 TV, peste 25. 000 de oameni participa la manifestatia din Capitala. Protestatarii au ajuns la Palatul.

Modificarile la legile justitiei i-au scos in strada si pe romanii din Diaspora: Proteste, organizate la Londra, Paris, Amsterdam, Milano sau Oslo (VIDEO)

Noi manifestatii au loc duminica seara. Romanii ies din nou in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si.

Modificarile la legile justitiei i-au scos in strada si pe romanii din DIASPORA: Proteste, organizate la Londra, Paris, Amsterdam, Milano sau Oslo (VIDEO)

Noi manifestatii au loc duminica seara. Romanii ies din nou in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si.

PNL cere retragerea lui Iulian Iancu de la presedintia Comisiei de ancheta a ANRE

In aceasta saptamana, conducerea OMV Petrom a transmis catre Iulian Iancu o adresa prin care sustine ca sfera solicitarilor parlamentarilor excede scopului si obiectivelor pentru care s-a constituit Comisia *Presedintele BNS, Dumitru Costin, acuza ca OMV Petrom a prejudiciat statul roman cu 7 miliarde de lei, compania respinge acuzatiile Biroul executiv al PNL a decis, in aceasta saptamana, sa ceara celor doua Camere ale Parlamentului retragerea lui Iulian Iancu de la presedintia Comisiei de ancheta a activitatii ANRE Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), ne-a declarat deputatul PNL Virgil Popescu, membru al Comisiei, mentionand ca sesizarea PNL va fi depusa saptamana viitoare.

Nu suntem o natie de hoti: Sibienii au iesit in strada pentru a contesta modificarile la legile justitiei (FOTO)

Masurile pe care coalitia de la putere se pregateste sa le ia cu privire la legile justitiei au scos din nou oamenii in strada. Proteste sunt organizate duminica seara in Capitala, dar si in.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )