Libnet.ro
UNICEF

01:06

Satui de promisiuni: Romanii cer in strada retragerea legilor justitiei. Mii de oameni au participat la protestul din Capitala (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Satui de promisiuni: Romanii cer in strada retragerea legilor justitiei. Mii de oameni au participat la protestul din Capitala (FOTO, VIDEO)

00 Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului. Potrivit B1 TV, peste 25. 000 de oameni participa la manifestatia din Capitala. Protestatarii au ajuns la Palatul. continuă pe B1

Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Mii de persoane, in Piata Victoriei (FOTO, VIDEO)

40 Traficul dinspre soseaua Kiseleff si bulevardulAviatorilor spre Calea Victoriei a fost blocat. Potrivit HotNews,peste 3. 000 de manifestanti se afla in Piata.

Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Protestatarii din Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament (FOTO, VIDEO)

45 Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Lascar Catargiu, pe sensul spre Piata Romana, pe unde trec protestatarii. 20 Aproximativ 10. 000 de persoane participa la protestul din.

Se anunta proteste de amploare in toata tara: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei

Noi manifestatii impotriva coalitiei PSD-ALDE si a modificarilor la legile justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti si in marile orase ale tarii, dar si in.

Protest la Buzau. Oamenii cer retragerea legilor Justitiei si demisia Guvernului

O suta de buzoieni s-au adunat, incepand cu ora 18. 00, pe platoul din centrul orasului. Dotati cu fluiere si vuvuzele, ei scandeaza lozinci impotriva aliantei guvernamentale si in sprijinul Justitiei.

Cateva mii de clujeni au iesit in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei(VIDEO)

UPDATE:Numarul protestatarilor din Cluj a ajuns la 5. Acestia au plecat in mars spreprefectura. Modificarile la legile justitiei i-au scos din nou in strada pe romani. Un.

Proteste duminica in Romania. Oamenii au manifestat pentru retragerea legilor justitiei si impotriva modificarilor Codului Fiscal

Update 22. 30: Protestele s-au incheiat. Peste 10. 000 de protestatari au manifestat, duminica, cerand retragerea legilor Justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei privind modificarea.

Proteste la Botosani si Dorohoi. Grupurile civice, sindicatele si ONG-urile chema oamenii in strada contra modificarii legilor justitiei

Duminica seara de la ora 18. 00 sunt anuntate proteste si in municipiile Dorohoi si Botosani. Protestele sunt anuntate si organizate de 42 grupuri civice, ONG-uri si doua blocuri sindicale. Protestele vor avea loc impotriva modificarilor legilor justitiei dar si a anumitor politici guvernamentale din ultima perioada.

Dacian Ciolos: Cum sa ai incredere in lupi sa faca legile la stana? Pachetul de modificare a legilor justitiei trebuie retras complet din Parlament. Duminica seara voi fi in strada

Fostul premier Dacian Ciolos scrie sambata, intr-o postare pe Facebook, ca liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE au interese directe in modul in care justitia isi face treaba, astfel ca, indiferent ce tactica ar adopta in dezbaterile si votarea modificarilor propuse la legile justitiei, acestia nu mai pot avea increderea oamenilor pe acest subiect. Pachetul de modificare a legilor justitiei trebuie retras complet din Parlament, sustine Ciolos. El anunta de asemenea ca duminica seara va fi in strada alaturi de protestatari.

Ciolos: Pachetul de modificare a legilor justitiei trebuie retras din Parlament; duminica seara voi fi in strada

Pachetul de modificare a legilor Justitiei trebuie retras complet din Parlament, a scris sambata seara, pe Facebook, fostul premier Dacian Ciolos, subliniind ca, fara o abordare deschisa, participativa, prin care sa se demonstreze ca orice.

Protest fata de modificarea legilor Justitiei la Alba Iulia. Scriitorul Mihai Sora, in varsta de 101 ani,participa la eveniment

Un nou protest fata de modificarea legilor Justitiei in Parlament este programat duminica seara la Alba Iulia. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 18. 00 in parcul din fata sediului Prefecturii Alba. Printre cei care vor protesta in strada se va afla si scriitorul Mihai Sora, aflat in aceste zile la Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )