Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scandal pe data alegerilor. Dacian Ciolos ar prefera ziua de 11 decembrie. Liviu Dragnea: Este o data in care vremea se poate schimba mult mai usor (VIDEO)

B1 B1,
Scandal pe data alegerilor. Dacian Ciolos ar prefera ziua de 11 decembrie. Liviu Dragnea: Este o data in care vremea se poate schimba mult mai usor (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos pare ca nu accepta niciun sfat de la liderii partielor din Romania in privinta datei alegerilor. Potrivit presedintelui PSD, Liviu Dragnea, seful executivului ar vrea ca. continuă pe B1

O sa informez saptamana viitoare despre data alegerilor parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi, la Chisinau, ca va face saptamana viitoare un anunt despre data la care vor fi organizate alegerile parlamentare din acest an.

Adevarul Live, ora 12.00. Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, despre negocierile cu Dacian Ciolos pentru candidatura la alegerile parlamentare

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre stadiul negocierilor dintre liberali si premierul Dacian Ciolos privind o posibila candidatura la parlamentare. ii vor cere liderii PNL lui Dacian Ciolos sa se inscrie in partid sau vor accepta sa-l sustina in continuare ca tehnocrat? Vor candida si alti ministri din Guvernul Ciolos pe listele PNL? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Mihai Voicu.

Dacian Ciolos: O sa informez saptamana viitoare legat de data alegerilor

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca in cursul saptamanii viitoare va face un anunt in ceea ce priveste stabilirea datei alegerilor parlamentare, informeaza Mediafax. Aflat.

Ciolos: O sa anunt saptamana viitoare data alegerilor

Trimisul special al AGERPRES, Madalina Cerban, transmite: Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca va informa saptamana viitoare despre data alegerilor.

Daniel Maracineanu, numit de premierul Dacian Ciolos secretar de stat la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul

Daniel Maracineanu a fost numit in functia de secretar de stat la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos, publicata luni in Monitorul Oficial. Tot luni, Dacian Ciolos l-a eliberat pe Adrian Valentin Iliescu PSD) din functia de secretar de stat la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul.

Dacian Ciolos efectueaza joi o vizita oficiala in Republica Moldova. Ce intrevederi contine agenda premierului

Premierul Dacian Ciolos va face joi o vizita oficiala in Republica Moldova, el fiind la prima astfel de actiune de cand se afla in fruntea Guvernului. Ciolos va avea o intrunire cu prese.

Dacian Ciolos, mesaj de condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului din Italia

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului puternic din Italia. Ciolos si-a exprimat solidaritatea cu poporul italian si.

Dacian Ciolos, prima vizita oficiala in Republica Moldova: Sustinem masurile de reforma, contribuim cu asistenta financiara, incurajam investitiile publice si private (FOTO)

Premierul Romaniei Dacian Ciolos se afla in prima sa vizita oficiala in Republica Moldova, unde a avut o intalnire cu omologul sau, Pavel Filip. Presa locala a relatat pe larg.

Dacian Ciolos, in prima sa vizita oficiala la Chisinau

Prim-ministrul Dacian Ciolos se afla la Chisinau, in prima sa vizita oficiala in Republica Moldova de la preluarea mandatului. Seful Executivului va avea intrevederi cu presedintele Nicolae Timofti, presedintele Parlamentului, Andrian Candu, si premierul Pavel Filip.

Prima vizita a prim-ministrului Romaniei, Dacian Ciolos, in Republica Moldova FOTO

Premierul Dacian Ciolos a ajuns, joi dimineata, in Republica Moldova, unde se va intalni cu omologul sau, Pavel Filip, si cu presedintele Nicolae Timofti, din delegatia guvernamentala facand parte alti sase ministri, printre care vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, si ministrul Finantelor, Anca Dragu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )