Libnet.ro
UNICEF

06:00

Scandal diplomatic: Rusii acuza autoritatile din Turcia care au aterizat fortat un avion in Ankara

B1 B1,
Scandal diplomatic: Rusii acuza autoritatile din Turcia care au aterizat fortat un avion in Ankara

Oficialii de la Moscova acuza autoritatile din Turcia pentru ca au pus in pericol vietile celor 35 de pasageri fortand avionul sa aterizeze in Ankara, scrie BBC News. Avionul care zbura pe directia. continuă pe B1

Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP.

Nasu a stabilit obiectivul din Turcia

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a dezvaluit miercuri care este obiectivul pe care tricolorii il au pentru partida cu Turcia.

Perchezitii la depozite din Bucuresti si Ilfov. Este vizata o retea de evazionisti care aducea haine din Turcia fara sa plateasca taxe

Luni dimineata au loc mai multe perchezitii la depozite din Bucuresti si Ilfov. Actiunea politistilor vizeaza o retea de evazionisti care aducea haine din Turcia fara sa plateasca taxe. Prejudiciul adus.

Un barbat din Yemen, care lucra la ambasada americana din Sanaa, a fost impuscat mortal

Un oficial din Yemen, dar care lucra la ambasada americana din Sanaa, a fost impuscat mortal in drumul sau spre locul de munca. Potrivit unor oficiali ai ambasadei, barbatul a fost impuscat de catre un b.

Adecco face parte din Comitetul care va hotari nevoile de finantare prin POSDRU pentru perioada 2014-2020

Adecco a fost invitat sa faca parte din Comitetul Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat, din care fac parte 50 de membri si care a fost infiintat de Ministerul Afacerilor Europene MAEur), pentru o programare cat mai eficienta a fondurilor europene alocate pentru perioada 2014-2020, arata un comunicat de presa.

Prejudiciu de 4,5 mil. lei, creat de trei firme din Capitala care inregistrau operatiuni fictive.

Comisarii Garzii Financiare Bucuresti au dispus sechestru asigurator asupra conturilor si a 653 de tone de marfa detinute de trei firme care au creat un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane lei prin inregistrarea de operatiuni cu societati comerciale tip fantoma, informeaza Garda Financiara. Potrivit unui comunicat remis marti MEDIAFAX, in perioada 1-8 octombrie, comisarii Garzii Financiare Bucuresti au identificat trei societati comerciale care realizau achizitii intracomunitare, dar in .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )