Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adecco face parte din Comitetul care va hotari nevoile de finantare prin POSDRU pentru perioada 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adecco face parte din Comitetul care va hotari nevoile de finantare prin POSDRU pentru perioada 2014-2020

Adecco a fost invitat sa faca parte din Comitetul Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat, din care fac parte 50 de membri si care a fost infiintat de Ministerul Afacerilor Europene MAEur), pentru o programare cat mai eficienta a fondurilor europene alocate pentru perioada 2014-2020, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Vaduva alba, cea mai periculoasa FEMEIE din lume. Face parte din Al Qaeda si e pe lista celor mai sangerosi teroristi

Nu numai barbatii figureaza pe lista celor mai cautati teroristi din lume, ci si o femeie, pe care membrii retelei Al Qaeda au numit-o Vaduva Alba. Samantha Lewthwaite, de origine britanica si fiica unui.

Ce se intampla cu angajatii Mechel care vor fi concediati. Ministrul Pop: O parte din ei vor fi preluati de firma de paza

Toti cei peste 700 de angajati care vor fi disponibilizati de Mechel de la Campia Turzii isi vor primi ajutorul de somaj, iar o parte din ei vor fi preluati de firma de paza a concernului, a anuntat, miercuri,.

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: Exista riscul sa nu putem asigura misiunile de politie aeriana pe intreaga suprafata a spatiului aerian ci numai pe jumatate, daca nu vom revitaliza o parte din MIG-uri

Ministrul apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, la Bruxelles, la sfarsitul reuniuni ministrilor apararii din cadrul NATO, ca Romania risca sa ramana fara capacitatea de a asigura misiunile de politie aeriana daca nu va revitaliza o parte din avioanele MIG 21 Lancer, despre care a spus ca isi epuizeaza rapid resursa de viata avand in vedere ca au peste 45 de ani. In context, Dobritoiu a spus ca guvernul va incepe oficial negocierile cu Portugalia pentru achizitia a 12 avioane F16 si ca valoarea anuntata a programului, de 670 de milioane de dolari, ar putea cobora in functie de negocieri. Ministrul apararii sustine ca Romania a primit doua notificari din partea Comisiei Europene, dar ca achizitia avioanelor respecta ad literam legislatia europeana.

Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP.

Prejudiciu de 4,5 mil. lei, creat de trei firme din Capitala care inregistrau operatiuni fictive.

Comisarii Garzii Financiare Bucuresti au dispus sechestru asigurator asupra conturilor si a 653 de tone de marfa detinute de trei firme care au creat un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane lei prin inregistrarea de operatiuni cu societati comerciale tip fantoma, informeaza Garda Financiara. Potrivit unui comunicat remis marti MEDIAFAX, in perioada 1-8 octombrie, comisarii Garzii Financiare Bucuresti au identificat trei societati comerciale care realizau achizitii intracomunitare, dar in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )