Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scandal fara precedent in Germania. in ce conditii inumane stau muncitorii romani

Playtech Playtech,
Scandal fara precedent in Germania. in ce conditii inumane stau muncitorii romani

Cazul care socheaza Germania. Muncitori romani, obligati sa stea in conditii inumane doar pentru a castiga bani. Cum s-a aflat totul?! Conditii mizere pentru muncitorii romani din Germania Pentru a-si asigura traiul, romanii sunt nevoiti sa plece in strainatate, lasandu-si acasa familia si prietenii. Sacrificiul, spun acestia, este pentru bani, pentru a putea oferi celor . continuă pe Playtech

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

BUNDESBANK: Economia Germaniei va avea o relansare rapida si generalizata, dupa contractia fara precedent din T2

Economia Germaniei va avea o relansare rapida si generalizata, dupa contractia fara precedent din primavara, arata prognozele Bancii Centrale germane Bundesbank). insa, pentru o redresare completa ar putea fi nevoie de un vaccin contra coronavirusului, arata expertii bancii centrale.

Imagini fara precedent de la o maternitate din Romania. Ce mancare primesc mamele

In spatiul public au aparut imagini revoltatoare cu mancarea, pe care pacientele unei maternitati din Romania o primesc zilnic din partea unitatii medicale. Reprezentantii unitatii se apara si spun ca ei nu furnizeaza alimentele respective. Ce mancare primesc pacientele unei maternitati din Romania O mamica internata la Maternitatea din Sibiu a fotografiat meniul oferit de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )