Libnet.ro
UNICEF

08:45

Scandal urias la emisiunea Ferma de la Pro TV: Vrei sa ma omor? Scandalul a ajuns prea departe: Vezi ce au decis producatorii!

B1 B1,
Scandal urias la emisiunea Ferma de la Pro TV: Vrei sa ma omor? Scandalul a ajuns prea departe: Vezi ce au decis producatorii!

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au inceput o relatie la Ferma, si se pare ca tot in cadrul emisiunii s-a si incheiat! REPEDE CLICK AICI: CUM ARATA DEZBRACATE CELE MAI CUNOSCUTE VEDETE DIN ROMANIA CARE. continuă pe B1

ASTA e BOMBA ANULUI in televiziune! Vedeta PRO TV a plecat la ANTENA 1! SOC in showbiz! Da, este vorba chiar despre EA

Bomba la Pro TV! Adela Popescu pleaca la Antena 1?! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT STIRISTELE DIN ROMANIA CARE AU iNNEBUNIT BARBATII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VAZUT TOT POZE NECENZURATE!) Vedeta si-a.

Bomba la PRO TV! CEL MAI URMARIT show se va iNCHEIA BRUSC! CONCURENTII emisiunii, in stare de SOC

Modificari de ultim moment la unul dintre cele mai urmarite show-uri de la Pro Tv! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Este vorba.

DISPERARE la PRO TV! Cabral e la pamant! A fost CUPRINSA DE FLACARI! Imagini greu de PRIVIT (FOTO)

Celebrul prezentator de la Pro TV Cabral Ibacka a reactionat dupa ce catedrala Notre-Dame a fist cuprinsa de flacari, relateaza Stirescu.

BOMBA BOMBELOR: S-a aflat cine a castigat emisiunea Ferma de la Pro TV! El l-a batut in finala pe Catalin Morosanu si a castigat 50.000 de euro!

S-a aflat cine este marele castigator al show-ului Ferma, chiar daca la TV emisiunea inca ruleaza! in ciuda faptului ca luptatorul Catalin Morosanu e vazut de telespectatori drept principalul favorit.

Romanii au talent LIVE. Urmareste aici emisiunea de la Pro TV

Show-ul Romanii au talent gata de o noua editie. Milioane de telespectatori din Romania dar si din Diaspora asteapta sa vada noii cincurenti. De la 20. 30, emisiunea poate fi urmarita in direct pevoyo. ro sau la adresaprotvplus. ro/portal. in scurta vreme aflam si daca unul dintre concurenti va fi rasplatit cu Golden Buzz. Trei dintre jurati, [] .

A MURIT! PRO TV, in DOLIU! Vestea MORTII a iNTRISTAT toata Romania! E o MARE PIERDERE ....

Doliu la PRO TV, dupa ce o concurenta de la show-ul Romanii au talent a murit. REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMANI CARE VOR MURI PANA LA FINALUL ANULUI! GALERIE FOTO CUTREMURATOARE) Emma Neagu, caci.

Liderii PSD acuza Pro TV de denigrarea Vasluiului. Ca argument, il prezinta pe Gheorghe Gheorghiu-Dej drept o personalitate reprezentativa a judetului

Organizatia municipala PSD Barlad, condusa de deputatul Adrian Solomon, a reactionat in urma emisiunii Romania, te iubesc!, in cadrul careia s-a prezentat saracia din judetul Vaslui, acuzand postul Pro TV de denigrare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )