Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandal urias intre romani si unguri legat de cimitirul de la Valea Uzului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Scandal urias intre romani si unguri legat de cimitirul de la Valea Uzului - VIDEO

Scandal urias intre romani si unguri legat de cimitirul de la Valea Uzului. Consiliul Judetean Harghita, condus de UDMR-istul Borboly Csaba, ii instiga pe maghiari sa formeze un lant uman in jurul. continuă pe Antena3

Scandal urias intre romani si unguri, la cimitirul de la Valea Uzului

Doua evenimente comemorative, unul organizat de romani, altul de maghiari, tensioneaza din nou relatiile inter-etnice in Valea Uzului.

Scandal urias dupa asasinarea politistului din Timis. Nu ne mai putem juca cu vietile oamenilor. S-a gresit

Este scandal urias dupa asasinarea unui politist de catre un interlop in Timis. in vreme ce politistii acuza ca nu au dotarile necesare pentru a se apara in fata infractorilor violenti, seful Politiei.

Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului: Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul de a nu le.

UPDATE // Primele imagini: Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului! Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO, VIDEO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul.

Momentul in care romanii intra in Cimitirul Valea Uzului si rup poarta, filmat de maghiari (VIDEO)

Zi tensionata la Valea Uzului! Mai multe asociatii romanesti isi anuntasera prezenta, joi, cu ocazia Zilei Eroilor - sarbatorita anual simultan cu inaltarea Domnului, la cimitirul international, pentru a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )