Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandal urias produs de Calin Geambasu in spital. Artistul a lovit o asistenta cu pumnul

B1 B1,
Scandal urias produs de Calin Geambasu in spital. Artistul a lovit o asistenta cu pumnul

Calin Geambasu a avut niste porniri care i-a cam inspaimantat pe cei din jur de-a lungul timpului. Una dintre cele mai cunoscute experiente de acest fel ale lui Calin Geambasu este ea din 2002,. continuă pe B1

Calin Geambasu, reactie VIOLENTA in spital! Artistul a luat la bataie cadrele medicale

Calin Geambasu a avut niste porniri care i-a cam inspaimantat pe cei din jur de-a lungul timpului. Una dintre cele mai cunoscute experiente de acest fel ale lui Calin Geambasu este ea din 2002,.

Explicatii naucitoare. De ce Calin Geambasu si-a batut mama

Calin Geambasu vine cu explicatii socante despre motivele pentru care si-a batut mama, nu l-a ajutat suficient si nu l-a iubit. Mama se apara si spune ca l-a scos din belele toata.

Scandal de violenta domestica in familia Geambasu: Calin isi acuza parintii ca l-au terorizat in copilarie, iar mama lui sustine ca a batut-o cu bestialitate

Un scandal de amploare a izbucnit recent, dupa ce solistul Calin Geambasu 40 de ani) si-a acuzat parintii ca l-au maltratat si umilit din copilarie si pana la varsta adolescentei. Muzicianul Petre Geambasu 74 de ani) recunoaste ca l-a altoit din cand in cand, dar nu in maniera dura descrisa de fiul sau, in timp ce mama, bunica si matusa lui Calin sustin ca acesta are un comportament violent si le-a agresat fizic si verbal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )