Libnet.ro
UNICEF

06:00

Scandalul demiterii directorului FBI continua. Senatorii cer inregistrarile la care s-a referit Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Scandalul demiterii directorului FBI continua. Senatorii cer inregistrarile la care s-a referit Donald Trump

Membri ai Congresului american au cerut duminica presedintelui Donald Trump sa predea eventualele inregistrari ale discutiilor liderului de la Casa Alba cu directorul FBI James Comey. continuă pe Adevărul

Acuzatii grave la adresa lui Trump dupa destituirea directorului FBI. Cum se apara presedintele american

Destituirea directorului FBI James Comey este dezbatuta pe toate fetele dincolo de Atlantic, unde presa incearca sa afle motivele din spatele acestei decizii si cum va continua ancheta deschisa asupra implicarii rusilor in alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut. Liderul de la Casa Alba a recunoscut ca l-a intrebat pe fostul sef al politiei federale daca ancheta il viza.

Procurorul General Adjunct al SUA i-ar fi recomandat lui Trump destituirea directorului FBI

Procurorul general adjunct al Statelor Unite, Rod Rosenstein, este cel care i-a trimis o scrisoare oficiala presedintelui Donald Trump in 9 mai, argumentand de ce este necesara demiterea directorului FBI James Comey, potrivit presei americane.

Democratii strang dovezi pentru a-l suspenda pe Trump. Demiterea directorului FBI accelereaza ancheta referitoare la relatiile dubioase cu Rusia

Opozitia democrata din Congres a cerut numirea unui procuror special pentru a continua aancheta FBI cu privire la relatiile oamenilor apropiati ai lui Donald Trump cu oficiali rusi, in vederea construirii unui caz de suspendare a presedintelui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )