Libnet.ro
UNICEF

11:15

Scandalul din USL ia amploare. Daca vreti sa rupeti alianta, sa o faceti mai repede, ca avem treaba

Antena3 Antena3,
Scandalul din USL ia amploare. Daca vreti sa rupeti alianta, sa o faceti mai repede, ca avem treaba

Scandalul ia amploare in USL. Lideri importanti din PSD au anuntat ca social-democratii au majoritate parlamentara si pot guverna fara PNL. Liberalii nu cedeaza si raspund ca au cerut doar un post de. continuă pe Antena3

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3, ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Crin Antonescu spune ca.

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3 ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Nu sunt negocieri in.

PSD explica scandalul din USL: PNL nu a acceptat solutiile oferite de Ponta

In PSD directiva este insa clara. Social Democratii trebuie sa vorbeasca public despre faptul ca PNL nu a acceptat inca preluarea ministerului de Interne pentru ca doreste ca Iohannis sa fie si vicepremier.

Liderii PNL, in sedinta la sediul partidului, in urma esecului negocierilor din USL

Liderii PNL se afla, marti seara, in sedinta la sediul partidului, in urma esecului negocierilor din USL, relateaza B1 TV. Astfel, sefii liberali discuta despre propunerile facute de premierul Victor Ponta i.

Subiectele Zilei: Negocierile din USL: Un ciolan prea mic la o haita prea mare; Afacerea viza de flotant pentru un loc intr-o scoala mai buna. Cat platesc parintii pentru inscrierea in clasa I; Adio bratari electronice! Monitorizarea prin GPS a arestatil

Lista tortionarilor care traiesc. Florian Cormos, acuzat de moartea a 115 oameni: Da' ce poate sa imi mai faca mie? Puteti acum sa trageti in mine, ca nu imi pasa. Daca ai venit, hai, fa-mi si o poza. Acum pensionar, Florian Cormos a condus in urma cu mai bine de jumatate de secol lagarul Columbia de la Cernavoda. Oamenii de afaceri de la malul marii vor sa-l taxeze dur pe primarul Radu Mazare pentru rateurile cu Portul Constanta. Edilul ar putea fi exclus din PSD. Mai multi lideri ai mediului de afaceri din Constanta, intre care se numara seful Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.

Ponta da vina pe Basescu pentru criza din USL.

Premierul Victor Ponta sustine ca si-ar dori continuare guvernarii in formula USL si ca cei care vorbesc de ruperea uniunii fac jocul lui Traian Basescu. Mai mult, Ponta a declarat, la Antena 3, ca semintele dezbinarii semanate de presedinte au incoltit in mintile unora dintre aliatii sai. Vreau in acelasi timp sa fim toti la guvernare, nu doar dimineata si dupa-masa, iar seara unii sa fie in opozitie, deoarece asa s-a intamplat in cazul CDR si al Aliantei D. si lucrurile nu s-au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )