Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL in mosia lui Ponta se insala

Antena3 Antena3,
Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3, ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Crin Antonescu spune ca. continuă pe Antena3

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3 ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Nu sunt negocieri in.

PSD explica scandalul din USL: PNL nu a acceptat solutiile oferite de Ponta

In PSD directiva este insa clara. Social Democratii trebuie sa vorbeasca public despre faptul ca PNL nu a acceptat inca preluarea ministerului de Interne pentru ca doreste ca Iohannis sa fie si vicepremier.

Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat.

PNL vrea sa se retraga din USL, daca Crin Antonescu este schimbat de la sefia Senatului, sustin surse citate de B1 TV. Joi, prim-vicepremierul Klaus Iohannis a spus ca PSD trebuie sa aleaga intre PC si PNL, precum si faptul ca USD are niste pretentii care nu sunt in regula. Citeste si: Iohannis: PSD sa aleaga intre PNL si PC In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea PSD) a aratat ca aritmetic, USD poate guverna si fara PNL. Citeste si: Dragnea: USD poate asigura guvernarea, fara .

VIDEO. Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat. ...

UPDATE Parlamentarii USD au primit mesaje de mobilizare pentru inceputul saptamanii viitoare pentru a vota noua structura a Executivului cu sau fara liberali. Convocarea a venit in contextul in care vicepremierul Liviu Dragnea le-a transmis liberalilor ca USD poate guverna si fara ei iar avertismentele privind schimbarea lui Crin Antonescu din fruntea Senatului s-au inmultit. UPDATE: Purtatoarea de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a spus, la B1 TV, ca daca partenerii de coalitie considera ca USL .

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

Crin Antonescu, despre atitudinea sa fata de T. Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Romania TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Liderul PNL a caracterizat insa drept caraghioasa ideea de a te prezenta la alegerile prezidentiale cu proiectul dom'ne eu vin sa-l inlatur pe Traian Basescu [. ] deoarece asta se intampla oricum de la sine.

Crin Antonescu: USL nu este facut sa dureze o vesnicie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni seara despre ultimele evenimente din cadrul coalitiei guvernamentale, precum schimbarile in ceea ce priveste pozitionarea partidelor din Romania in vederea alegerilor europarlamentare.

Crin Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. USL nu este un birou in care PSD sta in spatele ghiseului si PNL este petentul (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, luni seara, inc adrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1 TV, ca vicepresedintele PNL Klaus Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. Totodata, el a precizat faptul ca .

Crin Antonescu: Suntem dezamagiti de modul in care partenerii nostri de guvernare se indeparteaza de obiectivele USL

Presedintele PNL a declarat, joi seara, intr-o interventie telefonica la postul Digi24, ca foarte multi liberali, printre care si el, sunt dezamagiti de modul in care, de la o zi la alta, partenerii din USL, precum si Victor Ponta, se distanteaza de spiritul si obiectivele Uniunii. De asemenea, liderul liberalilor a precizat pentru sursa citata ca premierul incearca sa se legitimeze prin folosirea repetata a numelui Basescu.

Crin Antonescu, despre remanierea guvernamentala si neintelegerile din USL, de la ora 22.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )