Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scenariul Belarus in actiune: Victor Ponta pentru noi, este Petru Groza doi! (Actualizat)

Hotnews Hotnews,
 Scenariul Belarus in actiune: Victor Ponta pentru noi, este Petru Groza doi! (Actualizat)

Actualizare: Nu stiu cu ce se ocupa consilierii lui Victor Ponta. De fapt stiu, daca ma ma gandesc la gafele domnului Gyorgy Frunda, recunoscute pana si de Valeriu Zgonea. Se ocupa cu taiatul frunzei la caini. Daca ar fi fost bransati, i-ar fi spus plagiatorului ca Victoria Nuland este casatorita cu influentul politolog, specialist in relatii internationale si comentator Robert Kagan, cercetator la Brookings Institution, omul care i-a consiliat atat pe Barack Obama o scurta perioada) cat si pe Mitt Romney caz unic, dupa stiinta mea) in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale. I-ar fi spus ca Robert Kagan este contributing editor la The New Republic si ca a fost un timp contributing editor la The Weekly Standard. Asa se rateaza mari sense pe lumea asta. Din prostie, din ignoranta, din tupeu. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Nu sunt in tara/ Premierul ii ureaza La multi ani lui Mihai Gadea pe pagina de Facebook si un an 2014 care sa se termine asa cum ne dorim toti

Nu sunt in tara, a declarat premierul Victor Ponta pentru HotNews. ro, fara a preciza insa unde se afla. Pe agenda publica a Guvernului nu este anuntata nicio vizita oficiala a premierului. Ultima notificare pe site-ul guvernului dateaza de marti, 7 ianuarie, cand a fost anuntata sedinta saptamanala de guvern. In urma cu cateva minute, premierul Ponta a postat pe pagina sa de Facebook urmatorul mesaj: La multi ani lui Mihai Gadea - un jurnalist si un om pe care il apreciez ffff mult! Sanatate si un an 2014 care sa se termine asa cum ne dorim toti!.

Victor Ponta, fascistul esti dumneata!.

In sirul nesfarsit de insulte adresate de Victor Ponta presedintelui Traian Basescu si cozilor lui de topor dupa condamnarea lui Adrian Nastase s-a inscris si acuzatia adusa Monicai Macovei ca ar avea o gandire nazista, fascista. Chiar si pentru un personaj precum Ponta, aceasta este o alegere surprinzatoare pentru ca daca exista cineva in Romania care a actionat in mod deliberat in sensul instaurarii in Romania a unui regim totalitar de tip fascist, acela este Victor Ponta. Intrebarea .

Victor Ponta, fascistul esti dumneata!.

In sirul nesfarsit de insulte adresate de Victor Ponta presedintelui Traian Basescu si cozilor lui de topor dupa condamnarea lui Adrian Nastase s-a inscris si acuzatia adusa Monicai Macovei ca ar avea o gandire nazista, fascista. Chiar si pentru un personaj precum Ponta, aceasta este o alegere surprinzatoare pentru ca daca exista cineva in Romania care a actionat in mod deliberat in sensul instaurarii in Romania a unui regim totalitar de tip fascist, acela este Victor Ponta. Intrebarea .

Cum isi bate joc premierul Victor Ponta de Occident

Cat a trecut de la vizita lui Victor Ponta in Statele Unite? Doua luni si ceva. La sfarsitul lunii octombrie, premierul Romaniei isi lua urmatorul angajament solemn la Washington, dupa intalnirea cu vicepresedintele SUA, Joe Biden: Mi-a spus ca, pentru companiile americane, ideea de a avea o justitie independenta si eficienta este foarte importanta, lucru cu care sunt total de acord si l-am asigurat ca justitia va fi din ce in ce mai mult scoasa din bataliile politice interne . ) l-am asigurat ca principalul obiectiv este de a nu mai baga vreodata justitia in bataliile politice. Sunt convins ca acest lucru se va intampla din 2014.

Liviu Dragnea, intrebat unde este Victor Ponta: Habar nu am

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat vineri ca habar nu are daca Victor Ponta este in tara sau nu, in conditiile in care primul ministru nu a mai aparut public din data de 7 ianuarie.

Victor Ponta: Ani de zile din cauza celor care ne-au condus am fost in genunchi in Europa si cred ca acum trebuie sa stam in picioare

Premierul Victor Ponta a spus marti, in deschiderea sedintei de Guvern, ca ani de zile din cauza celor care ne-au condus am fost in genunchi in Europa si cred ca acum trebuie sa stam in picioare si sa stim exact care ne este locul, sa fim respectati, asa cum ii respectam pe toti. Declaratiile premierului vin la scurt timp dupa ce partenerii occidentali au atras atentia guvernului si Parlamentului Romaniei pentru tentativele de modificare a Codului Fiscal si pentru proiectul de lege a amnistiei si gratierii.

Replici dure intre Victor Ponta si Elmar Brok.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca europarlamentarul german Elmar Brok este demagog, iresponsabil si populist, in timp ce Brok i-a transmis premierul roman ca aceste reprosuri se vor intoarce impotriva sa. Avem politicieni demagogi, iresponsabili, populisti, cum e domnul Brok, care au intervenit dese ori si in Romania si erau foarte bine mediatizati de presa basista, ca niste extraordinari europarlamentari. Dar, cu aceasta ocazie, am aflat ce gandesc despre romani: ca trebuie sa ne .

Victor Ponta: Basescu, principalul adversar al Guvernului

Victor Ponta spune ca noul an incepe sub auspicii economice bune. in prima sedinta de guvern din 2014, premierul le-a multumit ministrilor pentru activitatea lor de anul trecut, amintind ca Romania are una din.

Reactia premierului Victor Ponta la declaratiile lui Basescu: Facem ce trebuie sa sprijinim Moldova si asta vreau sa facem si in 2014

In timpul sedintei de Guvern de astazi, prim-ministrul Victor Ponta si-a cerut scuze pentru mitocaniile consilierilor prezidentiali si ale presedintelui la adresa celor de la Chisinau.

VIDEO Victor Ponta in sedinta de Guvern: Sunt convins ca sunteti alaturi de mine in batalia cu regimul Basescu. El nu a inteles, nu ma bat cu justitia, ma bat cu el

Premierul Victor Ponta a afirmat marti, in debutul sedintei de Guvern, ca Principalul adversar al Guvernului si al Romaniei se pregateste si isi strange bagajele. Vestea proasta e ca va mai bloca niste proiecte importante, cu referire la presedintele Traian Basescu. Sunt convins ca sunteti alaturi de mine in batalia cu regimul Basescu. Nu a inteles, spune ca ma bat cu justitia. Nu ma bat cu justitia, ma bat cu el, a mai spus Ponta. Reactia vine dupa ce Traian Basescu i-a cerut public, imperativ, marti, primului ministru, sa inceteze de indata orice atac la adresa justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )