Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scene de groaza in centrul Capitalei! O persoana a murit, dupa o incaierare ca-n filme in Piata Constitutiei. Posibila reglare de conturi (FOTO+VIDEO)

Antena3 Antena3,
Scene de groaza in centrul Capitalei! O persoana a murit, dupa o incaierare ca-n filme in Piata Constitutiei. Posibila reglare de conturi (FOTO+VIDEO)

Scene de-a dreptul socante in centrul Capitalei! O persoana a murit duminica seara, dupa ce mai multi indivizi s-au incaierat in zona Piata Constitutiei. Alte sase persoane au ajuns la spital, dintre care. continuă pe Antena3

Ipoteza socanta in cazul bataii de seara trecuta, din centrul Capitalei: Doua clanuri de proxeneti nu s-au inteles la bani

Noi informatii despre violentele extreme de duminica seara, din centrul Capitalei, in urma carora un om fost ucis in bataie, iar altul a fost ranit. A fost vorba, potrivit informatiilor din ancheta, despre.

Cutremurator! O femeie a murit dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat: Am auzit o bubuitura

O femeie a murit,dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat. Femeia a fost declarata decedata la scurt timp dupa ce au ajuns oamenii legii. Potrivit localnicilor, in jurul orei 7. 00 dimineata,.

FOTO Unde au avut loc violentele din Piata Constitutiei - in centrul Capitalei, in apropierea sediilor unor institutii de forta ale statului roman

Un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui conflict violent declansat duminica noaptea de doua bande rivale in Piata Constitutiei, un punct central al Capitalei, exact in fata Palatului Parlamentului si in imediata apropiere a unor sedii de institutii importante ale statului precum Parchetul General, Ministerul Justitiei sau SRI. Totodata in zona se afla si sediul Politiei Locale Bucuresti. Detalii despre barbatul ucis in conflictul cu bate si sabii din fata Parlamentului.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina in parapet, pe marginea Transfagarasanului

Un barbat de 53 de ani din judetul Arges a murit, luni, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un par.

Tragic! Un barbat din Brasov a murit dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el

Un varstnic a decedat luni in localitatea brasoveana Ticus, dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el, a informat ISU Brasov. Conform sursei citate, la sosirea echipajelor medicale, barbatul, de.

Caz socant. O adolescenta de 14 ani a murit dupa ce telefonul ei mobil a explodat

Un caz socant a avut loc in Kazakhstan. O adolescenta de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce telefonul ei mobil a explodat. Fetita isi lasase telefonul la incarcat, pe perna, si a adormit langa el. Pari.

Accident cumplit in Buzau. O fetita de 6 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina langa trecerea de pietoni

O fetita in varsta de 6 ani din localitatea buzoiana Focsanei a decedat duminica seara dupa ce a fost lovita de un autoturism, in zona unui marcaj pietonal. Potrivit Biroului de presa al IPJ Buzau, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )