Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scene de groaza intr-o scoala din Capitala! Eleva de clasa a VI-a, batuta si dezbracata in clasa, sub privirile colegilor

B1 B1,
Scene de groaza intr-o scoala din Capitala! Eleva de clasa a VI-a, batuta si dezbracata in clasa, sub privirile colegilor

O eleva de clasa a VI-a de la Scoala Generala nr. 149 din Capitala, a fost batuta si dezbracata de patru colege, dupa ce a refuzat sa se uite la un film porno, potrivit libertatea. ro. Dupa ce a refuzat. continuă pe B1

Scene halucinante intr-o scoala din Capitala. O eleva a fost obligata de colegi sa se uite la filme pentru adulti

Scene halucinante au fost surprinse intr-o scoala din Capitala. O eleva a fost obligata de un grup de colege sa se uite la filme pentru adulti. Fata s-a impotrivit asa ca i s-a dat o lectie s.

Umilita la scoala! O eleva din Capitala a fost batuta si dezbracata in fata clasei de patru colege

Caz socant la Scoala Generala nr. 149 din Capitala. O eleva de clasa a VI-a a fost batuta si dezbracata de patru colege, pentru ca a refuzat sa se uite la un film pentru adulti.

Alegeri locale 2016 Targu Jiu. Sectie de votare intr-o scoala dezafectata cu acoperisul degradat si cu WC-ul in fundul curtii

Alegeri locale 2016: in comuna Danesti, aflata la o aruncatura de bat de municipiul Targu Jiu, sectia de votare nr. 202 a fost amenajata intr-o scoala dezafectata, cu acoperisul si peretii degradati. Doar noul sistem de scanare a cartii de identitate a fost un element care apartine secolului al XXI-lea.

Explozie intr-un apartament din Harghita. Doi barbati sunt adusi cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a declarat ca Spitalul de Arsi din Capitala este pregatit sa ii primeasca pe cei doi pacienti de la Miercurea Ciuc care au suferit arsuri in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni.

Tentativa de jaf armat la o banca din Capitala. Un barbat inarmat cu un pistol cu bile a fost pus pe fuga de butonul de panica

Panica intr-o banca din Capitala, marti, dupa ce un barbat a intrat intr-o agentie, avand asupra sa un pistol cu bile. Barbatul nu a apucat sa sustraga niciun bun, intrucat angajatii au actionat butonul de panica, iar hotul a rupt-o la fuga.

Ludovic Orban: Cea mai dureroasa infrangere pentru PNL este cea din Capitala. A fost succesiunea de schimbari de candidati care a creat o perceptie negativa asupra partidului (VIDEO)

Ludovic Orban, fost candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca cea mai dureroasa infrangere pentru liberali la.

Tentativa de jaf armat la o sucursala a bancii BRD din Capitala

O filiala BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost vizata de un jaf armat. Un barbat a intrat inarmat, dar a fugit inainte sa fure bunuri sau valori, dupa ce angajatii bancii au actionat butonul de panica, potrivit Politiei Capitalei, conform News. ro.

Un tramvai din Capitala a deraiat in timp ce se pregatea sa se retraga

Un tramvai a deraiat, luni, in zona intersectiei dintre Calea Rahovei si Ferentari, iar din fericire acesta nu avea pasageri in momentul incidentului, potrivit libertatea. ro. Rotile tramvaiului au.

Cornel Nistorescu, despre infrangerea PNL la alegerile din Capitala: E un insucces teribil al conducerii PNL. Este o nota pe care bucurestenii o dau politicii lui Iohannis

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat duminica in emisiunea Om la Om, de pe B1 TV, ca rezultatul obtinut de Catalin Predoiu la alegerile din Bucuresti reprezinta o infrangere.

Cornel Nistorescu, despre infrangerea PNL la alegerile din Capitala: E un insucces teribil al conducerii PNL. Este o nota pe care bucurestenii o dau politicii lui Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat duminica in emisiunea Om la Om, de pe B1 TV, ca rezultatul obtinut de Catalin Predoiu la alegerile din Bucuresti reprezinta o infrangere.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )