Libnet.ro
UNICEF

01:05

Umilita la scoala! O eleva din Capitala a fost batuta si dezbracata in fata clasei de patru colege

Antena3 Antena3,
Umilita la scoala! O eleva din Capitala a fost batuta si dezbracata in fata clasei de patru colege

Caz socant la Scoala Generala nr. 149 din Capitala. O eleva de clasa a VI-a a fost batuta si dezbracata de patru colege, pentru ca a refuzat sa se uite la un film pentru adulti. continuă pe Antena3

Scene de groaza intr-o scoala din Capitala! Eleva de clasa a VI-a, batuta si dezbracata in clasa, sub privirile colegilor

O eleva de clasa a VI-a de la Scoala Generala nr. 149 din Capitala, a fost batuta si dezbracata de patru colege, dupa ce a refuzat sa se uite la un film porno, potrivit libertatea. ro. Dupa ce a refuzat.

Ludovic Orban: Cea mai dureroasa infrangere pentru PNL este cea din Capitala. A fost succesiunea de schimbari de candidati care a creat o perceptie negativa asupra partidului (VIDEO)

Ludovic Orban, fost candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca cea mai dureroasa infrangere pentru liberali la.

O eleva din Bacau, beneficiara unei burse de studii prin proiectul World Learning la Northwestern University Illinois

O eleva in clasa a X-a A la Colegiul National Pedagogic Stefan cel Mare Bacau, a fost desemnata castigatoarea unei burse de studiu, atribuita de Departamentul de Stat, prin proiectul.

Micul GENIU al muzicii romanesti. O eleva din clasa a III-a a castigat trofeul Lira de Aur

Presedintele juriului Concursului National de Interpretare Instrumentala Lira de Aur, prof. univ. dr Vlad Dimulescu, de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, a declarat, dupa festivitatea de premiere, ca la acest concurs au fost sase finalisti cu un punctaj maxim, de 100 de puncte, dintre care s-a desprins un mic geniu.

Tentativa de jaf armat la o sucursala a bancii BRD din Capitala

O filiala BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost vizata de un jaf armat. Un barbat a intrat inarmat, dar a fugit inainte sa fure bunuri sau valori, dupa ce angajatii bancii au actionat butonul de panica, potrivit Politiei Capitalei, conform News. ro.

EXIT-POLL BUCURESTI. GABRIELA FIREA a castigat alegerile locale din Capitala. Lovitura neasteptata la Consiliul General

Aproximativ 9 milioane de romani au iesit duminica la vot si au votat in cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezenta la vot inBUCURESTI a fost cea mai slaba la nivel.

Un tramvai din Capitala a deraiat in timp ce se pregatea sa se retraga

Un tramvai a deraiat, luni, in zona intersectiei dintre Calea Rahovei si Ferentari, iar din fericire acesta nu avea pasageri in momentul incidentului, potrivit libertatea. ro. Rotile tramvaiului au.

Cornel Nistorescu, despre infrangerea PNL la alegerile din Capitala: E un insucces teribil al conducerii PNL. Este o nota pe care bucurestenii o dau politicii lui Iohannis

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat duminica in emisiunea Om la Om, de pe B1 TV, ca rezultatul obtinut de Catalin Predoiu la alegerile din Bucuresti reprezinta o infrangere.

Cornel Nistorescu, despre infrangerea PNL la alegerile din Capitala: E un insucces teribil al conducerii PNL. Este o nota pe care bucurestenii o dau politicii lui Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat duminica in emisiunea Om la Om, de pe B1 TV, ca rezultatul obtinut de Catalin Predoiu la alegerile din Bucuresti reprezinta o infrangere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )