Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scene socante intr-un liceu din Vaslui. O eleva a fost batuta de o colega de a ei pana la lesin

Antena3 Antena3,
Scene socante intr-un liceu din Vaslui. O eleva a fost batuta de o colega de a ei pana la lesin

Scene socante surprinse intr-un liceu din judetul Vaslui. O eleva de clasa a noua a fost lasata inconstienta de o colega, dupa o bataie in curtea Liceului Tehnologic din Puesti. Totul a pornit dupa o. continuă pe Antena3

Scene incredibile intr-o scoala din Vaslui: A batut-o pana la lesin (VIDEO)

Scene revoltatoare intr-un liceu din Vaslui! O eleva de 14 ani si-a snopit in bataie o colega, de aceeasi varsta. Totul s-a petrecut in vazul celorlalti colegi. Unii dintre ei s-au grabit sa filmeze.

VIDEO Scene socante pe strazile din centrul orasului Alba Iulia. Cum era sa loveasca mai multi pietoni un sofer care conducea haotic

Scene socante, miercuri, pe strazile din Alba Iulia. Un sofer a fost foarte aproape sa loveasca mai multe persoane si masini intr-o cursa haotica ce s-a derulat pe parcursul mai multor minute. Politistii au stabilit ca soferul era bolnav si suferise o criza.

Scene socante in Dolj! Unpolitista fost lovit in cap cu telefonul de un sofer

Un politist de la Serviciul Rutier Dolj a ajuns, miercuri seara, la spital cu rani la cap dupa ce a fost lovit cu telefonul de un sofer care efectuase o depasire neregulamentara pe Centura de Nord a Craiovei si.

VIDEO Scene socante pe strazi din centrul orasului Alba Iulia. Cum era sa loveasca mai multi pietoni un sofer care conducea haotic

Scenbe socante, miercuri, pe strazile din Alba Iulia. Un sofer a fost foarte aproape sa loveasca mai multe persoane si masini intr-o cursa haotica ce s-a derulat pe parcursul mai multor minute. Politistii au nstabilit ca soferul era bolnav si suferise o criza.

Doi elevi de la un liceu din Bucuresti au ajuns la spital dupa ce au fost agresati de alti trei tineri

Doi elevi de la Liceul Teoretic Eugen Lovinescu din Capitala au fost batuti miercuri dupa-amiaza de alti trei tineri in apropierea unitatii de invatamant, anunta Politia Capitalei, care precizeaza ca acestia au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au identificat un posibil agresor, acesta fiind dus la audieri.

Barbat ucis, gasit pe un camp din Vaslui

Un barbat a fost gasit injunghiat pe un camp din comuna Viisoara, echipajul medical solicitat la fata locului constatand decesul acestuia. Potrivit medicului Ioana Lupeica din cadrul Serviciului de.

Scene socante la un spital din Brasov! Un barbat s-a aruncat in cap de la etaj

Un barbat s-a aruncat in cap de la etajul unu al Spitalului Marzescu din Brasov. La fata locului s-a deplasat echipaj SMURD de terapie intensiva cu medic pentru a resuscita o persoana. Potrivit purtatorului.

MACEL la un liceu din Capitala: Mai multi ELEVI RANITI, dintre care unul GRAV (FOTO)

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati, scrie EVZ.

Atac cu cutite la un liceu din Bucuresti. Elevi in stare grava

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati. Doi.

Detalii socante dupa atacul din Maryland, soldat cu patru morti. Criminala este o femeie transgender

Autoarea atacului din Maryland a ucis trei oameni si apoi s-a sinucis. De asemenea, trei persoane sunt ranite foarte grav si e extrem de posibil ca numarul deceselor sa creasca. Snochia Moseley 26 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )