Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scene socante pe strazile din Sibiu! Un om al strazii, umilit de niste angajati de la salubritate. Barbatul a fost aruncat in masina de gunoi (VIDEO)

B1 B1,
Scene socante pe strazile din Sibiu! Un om al strazii, umilit de niste angajati de la salubritate. Barbatul a fost aruncat in masina de gunoi (VIDEO)

Imagini de groaza pe strazile din Sibiu! Un om al strazii este bruscat si batjocorit de cativa angajati ai unei firme de salubritate, potrivit Ora de Sibiu. intreaga scena a fost filmata de un. continuă pe B1

Aparitie inedita pe strazile din Sibiu

Aparitie neasteptata pe strazile Sibiului, fosta Capitala Culturala Europeana in 2007. O vacuta s-a plimbat nestingherita prin oras, in zona Turnisor, unde traficul este destul de intens.

FUCK OFF RUSSIA! Fanii englezi filmati in timp ce ii provoaca pe rusi pe strazile din Lille (VIDEO)

Prezenti pe strazile din Lille, fanii nationalei Angliei nu au uitat de confruntarile pe care le-au avut in urma cu cateva zile cu rusii. Acestia au scandat mai multe injurii si provocari la adresa.

Copiii umiliti de fanii englezi pe strazile din Lille ar putea fi romani (VIDEO)

Imagini care au scandalizat lumea au fost date publicitatii miercuri de catre jurnalisti. in ele apar fanii englezi pe strazile din Lille in timp ce se distreaza aruncand monezi pe jos unui grup.

Haos pe strazile din Craiova dupa o ploaie torentiala care a durat doua ore (VIDEO)

Haos pe strazile din Craiova. O ploaie torentiala a inundat soselele din oras, iar zeci de soferi au ramas blocati in mijlocul puhoaielor, informeaza B1 TV. Nici macar autobuzele nu au reusit sa.

EURO 2016. Scene socante la Nationala. Iordanescu a vrut sa-l trimita pe teren, el fuma in vestiar

Jocul bun cu Franta, din deschiderea Euro, chiar daca am pierdut in final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scena incredibila petrecuta in startul reprizei secunde, scrie Gsp. La.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )