Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016. Scene socante la Nationala. Iordanescu a vrut sa-l trimita pe teren, el fuma in vestiar

Antena3 Antena3,
 EURO 2016. Scene socante la Nationala. Iordanescu a vrut sa-l trimita pe teren, el fuma in vestiar

Jocul bun cu Franta, din deschiderea Euro, chiar daca am pierdut in final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scena incredibila petrecuta in startul reprizei secunde, scrie Gsp. La. continuă pe Antena3

EURO 2016. Ce spun jucatorii francezi despre fotbalistii nostri: Alergau ca nebunii. Am crezut ca sunt 12 pe teren!

Nationala Romaniei a pierdut primul meci de la Euro 2016, insa tricolorii au uimit intreaga lume dupa ce au reusit sa fie egalii Frantei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost.

Incidente la EURO 2016. Politia franceza este in alerta! Ciocniri violente intre suporterii englezi si cei rusi, la Marsilia

Scene de lupta pe strazile din orasul Marsilia, intre suporterii englezi, cei rusi si politistii francezi. Politistii au folosit gaze lacrimogene dupa ce mai multi englezi si rusi au.

EURO 2016. Anghel Iordanescu: E dureros sa pierzi in minutul 88

Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, intr-o conferinta de presa, dupa meci, ca este dureros si trist sa pierzi in minutul 88, cum a facut-o Romania, in meciul de deschidere la EURO 2016.

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA 1-2. Anghel Iordanescu: Jucatorii sunt toti cu capetele plecate. Nu va fi usor sa ii recuperam

Romania a intalnit Franta in deschiderea EURO 2016. A fosto intalnire intre una dintre marile favorite ale turneului si o.

EURO 2016. Franta - Romania : 2-1, rezultat FINAL! Primele reactii ale selectionerilor, dupa meci

in timp ce selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, dupa meciul Romania-Franta, ca este dureros sa pierzi in minutul 88, omologul sau francez a aratat ca meciul cu Romania a fost ca unul de finala, nu de deschidere.

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu.

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

EURO 2016. Detaliu surprinzator despre nationala Romaniei. Este unica echipa de acest fel

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza.

EURO 2016: Croatia a invins nationala de fotbal a Turciei cu scorul de 1-0

Meciul dintre cele doua echipe nationale de fotbal, Croatia si Turcia, s-a incheiat cu victoria Croatiei, cu scorul de 1-0. Meciul a avut loc duminica pe Parc des Princes din Paris, in Grupa D a EURO.

EURO 2016: Echipa nationala a Romaniei a facut o impresie buna la meciul de deschidere cu Franta. Ce a scris presa internationala despre tricolori

Meciul de deschidere al EURO 2016 dintre FRANTA si ROMANIA a devenit un subiect de mare interes pentru presa internationala. Multi jurnalisti de la diverse publicatii de renume au comentat prestatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )