Libnet.ro
UNICEF

23:00

Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum va aparea sportiva la US Open

Antena3 Antena3,
Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum va aparea sportiva la US Open

Simona Halep se pregateste pentru ultimul turneu de Mare Slem al anului, US OPEN. Ea vine dupa doua finale consecutive jucate in luna august si cauta sa isi ia revansa in fata Serenei Williams. Pana sa. continuă pe Antena3

Nadia Comaneci, mesaj pentru Simona Halep, dupa infrangerea cu Serena Williams

Legendara gimnasta Nadia Comaneci a scris un mesaj de incurajare pentru Simona Halep, dupa ce jucatoarea de tenis in varsta de 23 de ani a pierdut finala de la Cincinnati in fata Serenei Williams, scor 3-6, 6-7.

Veste uluitoare pentru Simona Halep. Darren Cahill renunta

Simona Halep a inceput in acest an o colaborare excelenta cu Darren Cahill, scrie gsp. ro. Halep si Cahill au inceput sa lucreze impreuna ca parte a programului Player Development, lansat de Adidas, sponsorul.

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa turneul de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut a 19-a finala a carierei. Romanca a fost aproape de un nou titlu WTA, la Cincinnati, insa a cedat in ultimul act al competitiei in fata Serenei Williams. Halep a inceput bine meciul, dar a.

Compliment urias pentru Simona Halep din partea Serenei Williams

Americanca a avut din nou cuvinte de lauda la adresa sportivei noastre, pe care o apreciaza foarte mult. E grozav! Sint bucuroasa pentru Simona. A fost destul de constanta si a cistigat citeva turnee in acest.

Ion Tiriac, declaratie naucitoare despre Simona Halep

Simona Halep este o sportiva deosebita. Are mai mult talent decit ii trebuie si asta pe undeva poate fi un minus. Serena iti cirpeste mingea cu 200 de km/ora. Nu stiu cum poate face asta. E adevarat ca are.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open. Ce probleme a acuzat sportiva

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a precizat ca s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga.

Halep, revenire financiar - sportiva spectaculoasa

Simona Halep a reusit sa revina pe locul 2 in clasamentul WTA, infirmand previziunile pesimistilor, care apreciau in primavara ca sportiva din tara noastra se va scufunda in clasamentul celor mai bune jucatoare ale lumii.

Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta si dulce. imi face placere sa o urmaresc jucand de cate ori am ocazia

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara.

VIDEO Serena Williams, castigatoare la Cincinnati - Cum a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati dupa o finala frumoasa cu Simona Halep. In urma acestui succes, jucatoarea din SUA conduce cu 6-1 la meciurile directe. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )