Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoli si gradinite inchise vineri Ministerul Educatiei anunta ca vineri se inchid scolile in 10 judete

Hotnews Hotnews,
 Scoli si gradinite inchise vineri Ministerul Educatiei anunta ca vineri se inchid scolile in 10 judete

Scolile se inchid vineri in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Teleorman, Buzau, Dolj, Calarasi, Ilfov, Olt, Ialomita cu exceptia gradinitelor cu program prelungit) si in municipiul Bucuresti. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, care precizeaza ca motivul suspendarii integrale a cursurilor in aceste judete il reprezinta conditiile meteorologice nefavorabile. continuă pe Hotnews

Gradinitele si scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri / Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul general, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele de stat din Capitala sa fie inchise, dupa ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei. Citeste si: Anul scolar actual este cel mai scurt din ultimii 10 ani.

Scoli inchise vineri, in mai multe judete, din cauza vremii

Scolile din mai multe judete vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Bucurestiul si 14 judete sunt vizate de un cod portocaliu de ninsori, viscol si frig, valabil pana pe 23 martie.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo dificile, au transmis autoritatile locale. Din acelasi motiv, in Ialomita vor fi inchise toate unitatile de invatamant cu exceptia gradinitelor cu program prelungit.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Vremea rea inchide unitatile de invatamant din mai multe judete din tara. Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza.

Ministerul Educatiei a simplificat, prin ordin de ministru, metoda de aprobare a noilor domenii doctorale

Ministerul Educatiei a simplificat, prin ordin de ministru, metoda de aprobare a noilor domenii doctorale, astfel ca infiintarea noului domeniu va fi aprobata de minister in baza propunerilor primite de la Consiliului National de Atestare a Titlurilor Diplomelor si a Certificatelor Universitare CNATDCU) si Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior.

Ministerul Educatiei: Am simplificat metoda de aprobare a noilor domenii doctorale./ Cursurile de etica si integritate academica, obligatorii in toate programele de studii

Ministerul Educatiei Nationale MEN) transmite ca a simplificat metoda de aprobare a noilor domenii doctorale, printr-un ordin de ministru, si ca infiintarea noului domeniu va fi aprobata de Minister in baza propunerilor primite de la Consiliului National de Atestare a Titlurilor Diplomelor si a Certificatelor Universitare CNATDCU) si Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior. De asemnea, MEN a subliniat ca incepand cu anul universitar 2018-2019 institutiile de invatamant superior organizatoare de studii universitare de doctorat trebuie sa demonstreze ca au inclus in planurile de invatamant cursuri de etica si integritate academica.

Ministerul Educatiei a publicat cifra de scolarizare pentru anul 2018-2019. Cu cat creste numarul locurilor bugetate in universitati si in ce sector sunt scaderi

Executivul a aprobat, miercuri, cifrele de scolarizare propuse pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat, in anul scolar/universitar 2018 - 2019, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Educatiei. Hotararea vine, insa, cu doua luni intarziere.

Ministerul Educatiei a reconfigurat calendarul olimpiadelor nationale la Matematica, Fizica, Informatica si Chimie

Ministerul Educatiei a reconfigurat calendarul olimpiadelor nationale la Matematica, Fizica, Informatica si Chimie si a aprobat suplimentarea locurilor cu 10%. Modificarea s-a facut la solicitarea premierului si dupa ce reprezentantii parintilor au fost consultati, transmite institutia intr-un comunicat de presa.

Scolile vor fi inchise vineri in Ilfov, Calarasi, Olt, Ialomita si Bucuresti, din cauza conditiilor meteorologice

Inspectoratele scolare judetene din Ilfov, Calarasi si Olt au decis sa inchida vineri toate scolile si gradinitele, din cauza conditiilor meteorologice. In Ialomita, vineri vor fi inchise scolile, insa raman deschise gradinitele cu program scolar prelungit. Amintim ca si in Bucuresti scolile si gradinitele se inchid vineri, dupa cum a anuntat in urma cu o zi primarul general Gabriela Firea.

Scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul General, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise, ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )