Libnet.ro
UNICEF

08:30

SCOTIA: Platforma petroliera evacuata din cauza unui incendiu la un vapor care transporta deseuri radioactive

România Liberă România Liberă,
SCOTIA: Platforma petroliera evacuata din cauza unui incendiu la un vapor care transporta deseuri radioactive

Din cauza riscului de a fi lovita de o nava ce transporta deseuri radioactive, dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul acesteia, o platforma petroliera din apropierea coastelor scotiene a fost evacuata in noaptea de marti spre miercuri. continuă pe România Liberă

Bucurestenii din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda din cauza unui cazan defect

Bucurestenii din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda. Asta desi ministrul Energiei anunta sambata ca Distrigaz a reluat furnizarea gazului metan la parametri normali. De aceasta data, motivul il reprezinta.

Bucuresti: Apartamente din Sectorul 4, fara apa calda din cauza unui cazan defect

Unii bucuresteni din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda. Asta desi ministrul Energiei anunta sambata ca Distrigaz a reluat furnizarea gazului metan la parametri normali. De aceasta data, motivul il.

VIDEO Grav accident, in Buzau, produs din cauza unui caine. O batrana a murit dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

O batrana de 70 de ani a murit iat alte patru persoane au fost ranite, in cursul zilei de astazi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 10, langa Buzau. Mai multi martori sustin ca soferul unui Logan a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, dupa ce a incercat sa evite un caine care i-a iesit brusc in fata.

Teraplast a retrogradat estimarile financiare, din cauza evolutiei sub asteptari din constructii

Producatorul de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor Teraplast Bistrita TRP) si-a retrogradat cu 12% estimarea pentru cifra de afaceri din acest an si cu 40% pe cea referitoare la profitul brut, ca urmare a evolutiei sub asteptari a pietei constructiilor, potrivit unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MAE, despre accidentul din Grecia: Soferul sustine ca nu a putut opri din cauza unor defectiuni

Soferul TIR-ului implicat in accidentul din Grecia declara ca a vazut semnalizarile luminoase privind lucrarile la carosabil, dar nu a putut opri din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare,.

UPDATE: ELCEN promite ca apa calda va reveni la temperatura obisnuita pana la ora 18.00. Bucurestenii din patru sectoare, stau de joi fara apa calda, din cauza unei datorii a ELCEN catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 nu au apa calda,dupa ce, de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, informeaza Mediafax. Distrigaz anunta, sambata, ca a reluat furnizarea la parametri normali. Primaria anunta ca Distrigaz ameninta ca va opri complet apa calda de luni si ca sumele datorate de catre RADET au fost achitate.

Cursa de Formula 1 de la Suzuka A FOST iNTRERUPTA din cauza ploii abundente

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, a XV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, a fost oprit, duminica, dupa parcurgerea a doua tururi, din cazua ploii abundente care cade in zona circuitului de la.

Bucurestenii din patru sectoare, fara apa calda din cauza unei datorii Elcen catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 au ramas fara apa calda, pentru ca, incepand de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, Distrigaz anuntand sambata ca a reluat furnizarea la parametri normali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )