Libnet.ro
UNICEF

22:15

Bucurestenii din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda din cauza unui cazan defect

B1 B1,
Bucurestenii din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda din cauza unui cazan defect

Bucurestenii din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda. Asta desi ministrul Energiei anunta sambata ca Distrigaz a reluat furnizarea gazului metan la parametri normali. De aceasta data, motivul il reprezinta. continuă pe B1

Bucurestenii din Sectorul 2 se plang in continuare ca nu au apa calda

Continua problemele cu apa calda pentru bucuresteni. Mai multi locuitori dinSectorul 2 alCapitalei s-au trezit fara apa calda si luni seara, potrivit mai multor sesizari primite de la.

Cum au ajuns bucurestenii din patru sectoare sa ramana fara apa calda. Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, arunca vina pe Consiliul General

Timp de cateva zile, bucurestenii din patru sectoare nu au avut apa calda,dupa ce Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata catre Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei. Desi reprezentantii Elcen sustin ca situatia a aparut din cauza datoriilor uriase ale RADET-ului, primarul general al Capitalei nu este de acord cu acest lucru. intre timp, RADET spune ca problema s-a remediat.

Cum au ajuns bucurestenii din patru sectoare sa ramana fara apa calda

Timp de cateva zile, bucurestenii din patru sectoare nu au avut apa calda,dupa ce Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata catre Electrocentrale Bucuresti, din cauza unei datorii.

Bucurestenii din 4 sectoare au ramas fara apa calda din cauza unei datorii a Elcen

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 au ramas fara apa calda, pentru ca, incepand de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, Distrigaz anuntand.

Jumatate din Capitala a ramas FARA APA CALDA. Distrigaz anunta ca situatia a fost REMEDIATA

UPDATE -Distrigaz Sud Retele a anuntat, sambata, conform Mediafax, ca, in prezent, a restabilit parametrii de furnizare a gazelor naturale catre unitatile Elcen din Bucuresti, urmand ca nu mai tarziu.

Bucuresti: Apartamente din Sectorul 4, fara apa calda din cauza unui cazan defect

Unii bucuresteni din Sectorul 4 nu mai au deloc apa calda. Asta desi ministrul Energiei anunta sambata ca Distrigaz a reluat furnizarea gazului metan la parametri normali. De aceasta data, motivul il.

Cum explica Sorin Oprescu ca bucurestenii au ramas cateva zile fara apa calda si ce garantie exista ca nu se va mai ajunge in aceasta situatie. PDL cere demisia primarului

Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 au ramas fara apa calda de joi pana luni dupa ce, incepand de martea trecuta, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen - producatorul de energie termica), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat luni ca Distrigaz a limitat cantitatea de gaz fara sa discute acest lucru, in prealabil, cu autoritatile, iar ELCEN nu a furnizat apa calda decat duminica, desi Distrigaz Sud ar fi furnizat gaze inca de sambata. Mai exact, edilul a lasat sa inteleaga ca ar fi fost sabotat de ELCEN si Distrigaz Sud, care ar face jocurile politice ale PNL-PDL. In pragul iernii, Oprescu nu a garantat decat cu promisiuni ca bucurestenii nu vor ramane din nou fara apa calda si caldura. In plus, edilul nu a putut spune daca bucurestenii vor plati apa rece care a curs la robinet in ultimele zile drept apa calda sau nu.

Electrocentrale Bucuresti a anuntat ca apa calda a revenit la temperatura obisnuita pana duminica la ora 18:00 in toate sectoarele din Bucuresti afectate

Apa calda va reveni la temperatura obisnuita, pana duminica la ora 18:00, in toate sectoarele afectate din Capitala, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Elecrocentrale Bucuresti ELCEN), dupa ce bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 nu au mai avut apa calda incepand de joi.

UPDATE: ELCEN promite ca apa calda va reveni la temperatura obisnuita pana la ora 18.00. Bucurestenii din patru sectoare, stau de joi fara apa calda, din cauza unei datorii a ELCEN catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 nu au apa calda,dupa ce, de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, informeaza Mediafax. Distrigaz anunta, sambata, ca a reluat furnizarea la parametri normali. Primaria anunta ca Distrigaz ameninta ca va opri complet apa calda de luni si ca sumele datorate de catre RADET au fost achitate.

UPDATE Bucurestenii din patru sectoare, fara apa calda, din cauza unei datorii a Elcen catre Distrigaz

Bucurestenii din sectoarele 2,3,4 si 5 nu au apa calda,dupa ce, de marti, Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, informeaza Mediafax. Distrigaz anunta, sambata, ca a reluat furnizarea la parametri normali. Primaria anunta ca Distrigaz ameninta ca va opri complet apa calda de luni si ca sumele datorate de catre RADET au fost achitate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )