Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scriitoarea Svetlana Alexievich a primit premiul Nobel pentru literatura pe 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scriitoarea Svetlana Alexievich a primit premiul Nobel pentru literatura pe 2015

Scriitoarea Svetlana Alexievich, din Belarus, a primit, joi, premiul Nobel pentru literatura pe 2015, a anuntat site-ul prestigioaselor distinctii. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Scriitoarea Svetlana Alexievici (Belarus) - premiul Nobel pentru Literatura 2015

Scriitoarea si ziarista Svetlana Alexievici, din Belarus, a primit premiul Nobel pentru Literatura, pentru opera sa polifonica, memorial al suferintei si curajului in epoca noastra, potrivit juriului, anunta AFP.

Premiul Nobel pentru literatura, castigat de o scriitoare din Belarus

Premiul Nobel pentru literatura pe 2015 a fost castigat, joi, de scriitoarea Svetlana Alexievich, din Belarus, pentru scrierile sale polifonice, un monument dedicat suferintei si curajului in zilele noastre.

Cercetatorii Takaaki Kajita si Arthur B. McDonald au primit premiul Nobel pentru fizica pe 2015

Cercetatorii Takaaki Kajita si Arthur B. McDonald au fost recompensati, marti, cu premiul Nobel pentru fizica pe 2015, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase, scrie Mediafax.

Castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura: intreaga noastra istorie este o baie de sange

Castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura pe 2015, scriitoarea de proza Svetlana Alexievich din Belarus, in varsta de 67 de ani, era favorita cercurilor literare si a caselor de pariuri pentru acest premiu. Ea a fost jurnalist corespondent la Minsk, unde a colaborat cu cele mai importante ziare.

Laureata Premiului Nobel pentru Literatura, belarusa Svetlana Alexievici: Iubesc Rusia buna si umanista, dar nu pe cea a lui Beria, Stalin si Putin

Laureata Premiului Nobel pentru Literatura, belarusa Svetlana Alexievici, a declarat joi ca iubeste lumea rusa, buna si umanista, dar nu pe cea a lui Stalin si Putin, unde o majoritatea rusilor ajunga sa se bucure de moartea ucrainenilor, scrie AFP.

Premiul NOBEL pentru CHIMIE 2015, castigat de trei cercetatori

Cercetatorii Tomas Lindahl, Paul Modrich si Aziz Sancar au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2015, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii.

Premiul Nobel pentru Fizica 2015. Un japonez si un canadian, laureati pentru descoperirile privind particulele neutrino

Premiul Nobel pentru Fizica 2015 Cercetatorii Takaaki Kajita si Arthur B. McDonald sunt castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica din acest an. Cercetatorii japonez Takaaki Kajita si canadian Arthur B.

Premiul Nobel pentru fizica a fost acordat unui japonez si unui canadian pentru descoperirile in domeniul neutrinilor

Premiul Nobel pentru fizica a fost acordat japonezului Takaaki Kajita si canadianului Arthur B. McDonald care au fost recompensati pentru lucrarile in domeniul neutrinilor. Premiul recunoaste contributia celor doi la experimentele ce demonstreaza ca neutrinii isi schimba identitatea, metamorfoza insemnand ca ei au masa proprie. Kajita lucreaza la University of Tokyo, in Kashiwa, Japonia. McDonald lucreaza la Queen's University, in Kingston, Canada. Kajita are 56 de ani, iar McDonald, 72 de ani.

Premiul NOBEL pentru medicina 2015, impartit de trei cercetatori

Premiul Nobel pentru medicina pentru anul 2015 a fost castigat, luni, de cercetatorii William C. Campbell, Satoshi 332;mura si Youyou Tu, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii, citat de Mediafax.

UPDATE William Campbell, Satoshi Omura si Youyou Tu au castigat premiul Nobel pentru Medicina

Premiul Nobel pentru medicina 2015 a fost acordat luni irlandezului William Campbell, japonezului Satoshi Omura si chinezoaicei Youyou Tu, pentru descoperirea de tratamente impotriva infectiilor parazitare si a malariei , scrie AFP.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )