Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce au scris elvetienii din Aubonne in fata casei Regelui Mihai FOTO

Antena3 Antena3,
Ce au scris elvetienii din Aubonne in fata casei Regelui Mihai FOTO

Moartea Regelui Mihai nu a ramas fara ecou la Aubonne, in mica localitate din Elvetia. Iar in fata casei, autoritatile locale au postat un anunt sec, menit sa preintampine aglomeratia cr. continuă pe Antena3

PSD si Coruptia Ucide anunta ca suspenda mitingurile programate la sfarsitul saptamanii, in semn de respect fata de moartea Regelui Mihai

Mitingurile programate pentru sfarsitul acestei saptamani au fost anulate, in semn de respect fata de moartea Regelui Mihai. Anunturi in acest sens au venit atat din partea PSD,.

Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. Si omul acesta este tatal meu

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a lasat un testament al carui continut nu este ic.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Mesajul emotionant al angajatilor Regelui Mihai, dupa moartea sa

Liniste apasatoare in orasul Aubonne, Elvetia, unde Regele Mihai si-a petrecut ultimele clipe de viata. in casa se afla in aceste momente angajatii Casei Regale si mai multe.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Ce decizie a luat Casa Regala cu privire la cei doi exclusi: Irina, fiica Regelui Mihai, si Nicolae, nepotul acestuia

Principesa Margareta, custodele Coroanei Regale Romane a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai. La ceremoniile funerare din Romania va participa,.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

Am plecat cu moartea-n suflet. Declaratie emotionanta a Regelui Mihai I al Romaniei

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La 30 decembrie 1947, Regele Mihai I al Romaniei semna actul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )