Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul emotionant al angajatilor Regelui Mihai, dupa moartea sa

Antena3 Antena3,
Mesajul emotionant al angajatilor Regelui Mihai, dupa moartea sa

Liniste apasatoare in orasul Aubonne, Elvetia, unde Regele Mihai si-a petrecut ultimele clipe de viata. in casa se afla in aceste momente angajatii Casei Regale si mai multe. continuă pe Antena3

Mesajul emotionant al filosofului Mihai Sora la disparitia Regelui Mihai

Mihai Sora a scris un mesaj emotionant la disparitia Regelui Mihai I. Filosoful a sustinut ca fostul suveran a fost un suflet curat, o fiinta care si-a pastrat inocenta de-a lungul intregii.

Mesajul transmis de premierul Tudose, dupa moartea Regelui Mihai: Amintirea Majestatii Sale va ramane mereu vie

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj emotionant dupa aflarea.

REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfasietor al Tamarei Buciuceanu, dupa moartea Regelui Mihai

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate si mai.

Moment emotionant la resedinta Regelui Mihai. Principesele Margareta si Sofia, cu lacrimi in ochi... (FOTO)

Membrii Familiei Regale au anuntat ca vor tine doliu timp de trei luni dupa moartea Regelui Mihai. Acest doliu se refera strict la prezenta in public a membrilor Familiei Regale, noteaza spynews. ro. La.

Ce au scris elvetienii din Aubonne in fata casei Regelui Mihai FOTO

Moartea Regelui Mihai nu a ramas fara ecou la Aubonne, in mica localitate din Elvetia. Iar in fata casei, autoritatile locale au postat un anunt sec, menit sa preintampine aglomeratia cr.

Cum au reactionat oamenii obisnuiti la vestea mortii Regelui Mihai(VIDEO)

Moartea Regelui Mihai a fost vazuta cu ochi diferiti de catre oamenii din strada. Daca acum 25 de ani, un milion de oameni il intampinau pe Rege la intoarcerea in tara, acum.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Constort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Consort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Patriarhul Daniel: Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai I al Romaniei

Patriarhul Daniel a anuntat marti ca in toate bisericile ortodoxe din Romania se vor inalta rugaciuni pentru odihna sufletului Regelui Mihai, dupa vestea decesului fostului monarh.

Mesajul socant transmis de actrita Carmen Tanase la moartea Regelui Mihai: Am fost si vom ramane prosti!

Actrita Carmen Tanase, cunoscuta ca fiind o simpatizanta a familiei regale, a transmis un mesaj socant si extrem de dur dupa moartea Regelui Mihai. Iertare, Majestate! Am fost si vom ramane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )