Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scrisoare deschisa catre Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Scrisoare deschisa catre Victor Ponta

Domnule Ponta, va scriu din partea a milioane de romani care asteapta cu disperare actualizarea listei cu medicamente compensate si gratuite. Va scriu, de asemenea, din partea pensionarilor romani nevoiti sa-si dea chiar si toata pensia pentru a achita contravaloarea medicamentelor de care au asa mare nevoie!. continuă pe Adevărul

Emil Boc: Victor Ponta se plimba cu chibritul aprins deasupra unui teren pe care e turnata benzina (VIDEO)

Atac dur al fostului premier Emil Boc indreptat catre Victor Ponta. S-a plimbat cu chibritul aprins pe langa un teren cu benzina atunci cand a spus ca isi asuma responsabilitatile pe care, constitutional,.

Victor Ponta, mesaj video: Draga Crin, si totusi, USL traieste

Victor Ponta a postat pe contul lui de Facebook o inregistrare video intitulata Draga Crin, si care incepe cu primului ministru scriind o scrisoare catre fostul sau coleg de alianta, in care il anunta ca USL traieste.

Victor Ponta sustine ca Guvernul a cerut Comisiei Europene acordul sa elimine acciza la palinca produsa de persoane fizice

Guvernul a redactat materialele catre Comisia Europeana CE) pentru a primi acordul sa elimine acciza la palinca produsa de catre persoanele fizice, sustine premierul Victor Ponta, aratand ca a mai fost facuta o astfel de cerere, dar nu a fost facuta bine, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Discutia legata de incetarea activitatii DNA este doar o speculatie marca Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta a facut o noua speculatie in stilul sau caracteristic, legat de sesizarea privind oprirea arestarilor de catre DNA. Ponta sa.

LISTA scolilor premiate de Victor Ponta, care au castigat concursul Scoala Europeana

Concursul Scoala Europeana se desfasoara sub patronajul Parlamentului European, iar anul acesta, 65 de scoli din Romania au castigat titulatura deScoala Europeanasi au fost premiate marti dimineata, de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoriei.

Victor Ponta nu mai vrea ca tariile produse de persoane fizice sa fie accizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu mai vrea ca tariile produse de persoanele fizice sa mai fie accizate. Seful Executivului a declarat ca Executivul a redactat materialele catre Comisia Europeana pentru a.

Victor Ponta, Mihai Gadea si lotul feminin de gimnastica, un selfie de poveste in platoul Antenei 3/ Premierul: Doamna Bitang si doamna Andronescu m-au convins: dublam premiile la gimnastica si la chimie

Mihai Gadea a avut ca invitati in platoul Antenei 3 pe componentele lotului feminin de gimnastica si pe antrenorii Belu si Bitang. Succesul emisiunii a fost intregit insa de prezenta domnului premier Victor Ponta si a candidatelor PSD la europarlamantare, Ecaterina Andronescu si Corina Cretu. Seful guvernului a anuntat ca va dubla premiile gimnastelor si ale olimpicilor la chimie, iar ca fericirea sa fie deplina, Mihai Gadea a propus un selfie de poveste cum nu a mai vazut presa romaneasca, cu el purtator de aparat si lotul de gimnastica alaturi de premierul Ponta.

Ioan Ghise: Nu a fost o gafa faptul ca Joe Biden i s-a adresat lui Victor Ponta cu sintagma domnule presedinte

Ioan Ghise a comentat, in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, informatia potrivit careia vicepresedintele SUA, Joe Biden, i s-a adresat premierului Victor Ponta cu sintagma presedinte, la finalul.

Victor Ponta: ii urez presedintelui Basescu sa se bucure de cele doua Elene. Nu mi-e clar pe care o iubeste mai tare

Premierul Victor Ponta le-a urat La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena, adaugand ca ii ureaza si presedintelui Traian Basescu sa se bucure de.

Victor Ponta la Sibiu: Nu ma voi da inapoi sa candidez la functia de presedinte

Prezent la Sibiu, miercuri dupa-amiaza, cu prilejul unui miting electoral, premierul Victor Ponta a declarat in fata a cateva sute de sustinatori ca nu se va da inapoi de la candidatura la prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )