Libnet.ro
UNICEF

05:15

Scrisorile din romanul Lorelei, premonitorii pentru iubirea neimpartasita a lui Ionel Teodoreanu

Adevărul Adevărul,
Scrisorile din romanul Lorelei, premonitorii pentru iubirea neimpartasita a lui Ionel Teodoreanu

Romanul Lorelei, scris de Ionel Teodoreanu in 1935, include unele dintre cele mai frumoase scrisori de dragoste din literatura romana. Personaje sunt un profesor aristocratic, Catu Bogdan, si o fata tanara, Luli, care traieste in umbra celui adorat toata amaraciunea singuratatii. La trei ani dupa ce-a scris romanul, autorul s-a indragostit de actrita Nadia Gray, traind o iubire neimpartasita, rupta parca din Lorelei. continuă pe Adevărul

Presedintele CNAS: Aproape 5.000 de pacienti ar putea primi din iulie noul tratament pentru hepatita C

Aproape 5. 000 de pacienti ar putea primi din iulie noul tratament pentru hepatita C, primele contracte dintre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si producatorii, pentru terapia fara interferon, putand fi.

Ludacris, star din Furious 7, tata pentru a treia oara

Bucurie pentru Ludacris. Starul din Furious 7 a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce sotia lui, Eudoxie, a adus pe lume o fetita.

Arsenie Boca, prima minune prin ochii unei enoriase: Din pacate, cuvintele alese pentru a povesti nu sunt cele mai potrivite (VIDEO)

Minunile savarsite de Parintele Arsenie Boca sunt cunoscute in toata tara. Zeci de mii de pelerini merg anual la morantul de la Manastirea Prislop pentru a se ruga la Sfantul Ardealului, asa cum este.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )