Libnet.ro
UNICEF

14:45

Seat a inregistrat cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seat a inregistrat cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Vanzarile Seat au crescut in prima jumatate a anului la 200. 200 de unitati, in urcare cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. continuă pe Wall-Street Ro

Seat, cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Vanzarile Seat au crescut in prima jumatate a anului la 200. 200 de unitati, in urcare cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani.

Romania, printre cele mai mari scaderi din UE ale preturilor locuintelor in T1

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat in primul trimestru o scadere de 3,3%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, una dintre cele mai puternice rate de declin din UE, unde preturile au crescut cu 1%, potrivit datelor Eurostat, biroul de statistica al UE.

Transformers: Exterminarea,filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, in China

Filmul SF Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din China, cu 222,74 milioane de dolari, depasind recordul detinut de Avatar 221,9 milioane de dolari), dupa cum relateaza publicatia The Hollywood Reporter.

SLIDE Cele mai mari socuri si infrangeri din istoria Cupei Mondiale

Accesati acest material pentru a vedea care au fost cele mai mari infrangeri din istoria Cupei Mondiale, totul culminand cu asprul esec al Braziliei in semifinala contra Germaniei 1-7).

Una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati ajunge in Baia Mare

Turneul Mega Expo Dino Show aduce in Baia Mare, una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati din Europa. Printre exponatele ce vor fi prezentate se numara si un exemplar de aproximativ 30 de metri inaltime.

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia zincului a atins ieri, pe piata din Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul declinului stocurilor de profil, respectiv al estimarilor Morgan Stanley potrivit carora piata din domeniu va beneficia de pe urma evolutiei economiei Chinei.

Romania a inregistrat printre cele mai puternice scaderi din UE ale preturilor locuintelor in primul trimestru

Preturile locuintelor dinRomania au scazut cu 3,3% in primul trimestru al acestui an, avand una din cele mai puternice rate de declin dinUE, anunta Eurostat. Potrivit biroului de statistica al UE,.

Cele mai mari venituri, in familiile fara copii si cu studii superioare

Principala sursa de venit a familiilor din Romania este salariul, intr-un procent mult mai ridicat in mediul urban decat in mediul rural. in familiile conduse de un absolvent de invatamant superior, veniturile sunt de aproape trei ori mai mari decat in gospodariile cu un cap al familiei fara studii. De asemenea, veniturile sunt mai mari in familiile fara copii, diferenta dintre cele doua fiind de 22 de procente.

TOP: cele mai mari companii in functie de cifra de afaceri

Grupul american de retail Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in functie de cifra de afaceri, inaintea unor grupuri petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului publicat luni de revista Fortune. Cifra de afaceri cumulata a.

Ea este una din cele mai PERICULOASE femei din lume. I se spune Regina Antraxului

Numele ei este Claudia Ochoa Felix si este una din cele mai periculoase femei din lume. Conduce cu mare iscusinta unul din cele mai mari carteluri de droguri din Mexic, iar politia nu a reusit pana acum sa o.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )