Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia zincului a atins ieri, pe piata din Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul declinului stocurilor de profil, respectiv al estimarilor Morgan Stanley potrivit carora piata din domeniu va beneficia de pe urma evolutiei economiei Chinei. continuă pe Ziarul Bursa

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice.

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

VIDEO Klose, cel mai bun marcator din istoria CM. Cum a marcat cele 16 goluri

Veteranul Miroslav Klose a marcat impotriva Braziliei si a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial cu 16 reusite. vezi cum s-au marcat cele 16 goluri.

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si [].

Imagine de senzatie surprinsa pe cel mai faimos bulevard din Paris. Ce plimba in lesa acest barbat

A avea o pisica sau un caine drept animal de companie nu mai este ceva iesit din comun. Un turist venit in Franta a fost surprins pe cel mai celebru bulevard din Paris plimbandu-si in lesa. capra. Barbatul.

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde o parte din imperiul de telecomunicatii

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, cofondator al Microsoft), isi va dezmembra imperiul de telecomunicatii America Movil construit in Mexic si va vinde o parte dintre activele de telefonie fixa si mobila, ca sa evite restrictii dure din partea autoritatilor, pentru pozitie dominanta pe piata, scrie Financial Times FT).

Al doilea cel mai bogat om din lume vinde o parte din imperiul sau telecom, la presiunea autoritatilor

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, isi va dezmembra imperiul telecom construit in Mexic si va vinde o parte din activele de telefonie fixa si mobila, pentru a evita ca autoritatile sa-i impuna restrictii dure pentru pozitie dominanta pe piata.

UPDATE. REZULTATE BACALAUREAT 2014: Promovabilitate de 59,25% si 104 medii de 10. Cel mai ridicat procent de promovare, in Braila

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2014, inaintea contestatiilor, este de 58,99%, dupa centralizarea a 97,19% din date, cu 3% mai mult fata de situatia inregistrata anul trecut, a anuntat duminica Ministerul Educatiei.

Omul zilei la Cupa Mondiala. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiei

In 2006, Ronaldo devenea golgheterul all-time al Cupei Mondiale, depasindu-l pe germanul Gerd Muller, chiar in Germania. Opt ani mai tarziu, un alt german, Miroslav Klose, a batut recordul atacantului brazilian,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )