Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sebastian Ghita a fost audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita a fost audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair

Sebastian Ghita, aflat in Serbia, unde a fost eliberat pe cautiune din arest preventiv, a fost audiat prin videoconferinta, marti, la instanta suprema, in procesul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul prim-ministru Victor Ponta, anunta News. ro. Procurorii DNA au cerut emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru Ghita si in acest dosar, iar instanta suprema a ramas in pronuntare. Incepand cu ora 15:00, Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta, tot la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei de baschet Asesoft Ploiesti. In acest dosar, Sebastian Ghita este cel care a cerut, pe 9 mai, audierea prin videoconferinta. continuă pe Hotnews

Fostul deputat Sebastian Ghita este audiat, prin videoconferinta, la iCCJ, in dosarul Ponta Blair

Fostul deputat Sebastian Ghita este audiat, prin videoconferinta, la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Ponta Blair.

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost audiat, prin videoconferinta, la iCCJ, in dosarul Ponta Blair. Magistratii au ramas in pronuntare pe cererea privind emiterea unui nou mandat de arestare

Fostul deputat Sebastian Ghita este audiat, prin videoconferinta, la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Ponta Blair.

Ghita a fost audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair. ICCJ a ramas in pronuntare pe cererea privind emiterea unui nou mandat de arestare

Sebastian Ghita, aflat in Serbia, unde a fost eliberat pe cautiune din arest preventiv, a fost audiat prin videoconferinta, marti, la instanta suprema, in procesul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul prim-ministru Victor Ponta. Procurorii DNA au cerut emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru Ghita si in acest dosar, iar instanta suprema a ramas in pronuntare.

Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair si in cel in care e judecat alaturi de fostul primar al Ploiestiului

Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta, marti, in procesul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul prim-ministru Victor Ponta, precum si in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei de baschet Asesoft Ploiesti, noteaza News. ro.

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair si in cel in care e judecat alaturi de fostul primar al Ploiestiului

Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta, marti, in procesul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul prim-ministru Victor Ponta, precum si in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei de baschet Asesoft Ploiesti.

Zi importanta pentru Sebastian Ghita! Fostul deputat va fi audiat prin videoconferinta in doua dintre dosarele intentate pe numele sau

Sebastian Ghita va fi audiat marti prin videoconferinta din Serbia, in cele doua dosare in care DNA a cerut arestare preventiva. Fostul deputat ar fi reusit sa iasa din tara fara a avea.

Incident la audierea lui Sebastian Ghita. De ce a fost intrerupta videoconferinta

Audierea lui Sebastian Ghita prin videoconferinta a fost intrerupta, marti, din cauza internetului. Fostul deputat PSD era audiat prin Skype de procurorii anti-coruptie din Romania, cand.

Un nou mandat de arestare in lipsa emis de instanta suprema pe numele lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, marti, cererea procurorilor DNA Ploiesti de emitere a unui nou mandat de arestare pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, de aceasta data in dosarul cunoscut sub numele Ghita-Ponta-Blair.

Dan Andronic: Prima intalnire cu Sebastian Ghita a fost un mic soc. Nu l-am recunoscut pana cand a ajuns langa mine

Jurnalistul Dan Andronic a publicat duminica, pe site-ul Evz. ro, prima parte a reprotajului pe care l-a facut la Blegrad cu fostul deputat Sebastian Ghita. Dupa cum povesteste, Andronic, discutia cu.

Nou mandat de arestare pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, in dosarul Ponta Blair

UPDATE: Instanta suprema a emis un nou mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, in dosarul Ponta Blair. Mogulul este acuzat de spalare de bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )