Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Andronic: Prima intalnire cu Sebastian Ghita a fost un mic soc. Nu l-am recunoscut pana cand a ajuns langa mine

B1 B1,
Dan Andronic: Prima intalnire cu Sebastian Ghita a fost un mic soc. Nu l-am recunoscut pana cand a ajuns langa mine

Jurnalistul Dan Andronic a publicat duminica, pe site-ul Evz. ro, prima parte a reprotajului pe care l-a facut la Blegrad cu fostul deputat Sebastian Ghita. Dupa cum povesteste, Andronic, discutia cu. continuă pe B1

Dan Andronic despre intalnirea cu Sebastian Ghita: Este schimbat la fata si la comportament. A fugit pentru ca ii era frica

Consultantul politic Dan Andronic , a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca Sebastian Ghita este de nerecunoscut, acesta fiind schimbat la fata, dar si la comportament, relateaza News. ro. Totodata, potrivit patronului ziarului Evenimentul Zilei, Ghita ar fi fugit din Romania pentru ca ii era teama pentru intergitatea lui fizica si mentala.

Dan Andronic pe Facebook: M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, a scris vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Reportajul il voi publica in exclusivitate in EvZ. Pana atunci, ca tot m-am apucat de scris, voi ce ati vrea sa aflati despre el?.

Dan Andronic a facut dezvaluiri despre intalnirea cu Sebastian Ghita

Dan Andronic a facut dezvaluiri despre intalnirea cu Sebastian Ghita de la Belgrad. Asvrea saspun cam-am grabit saspun despre aceasta intalnire la Belgra.

Dan Andronic s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Ziaristul Dan Andronic sustine ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Andronic a transmis un mesaj prin intermediul Facebook in urma cu putin timp: M-am.

Dan Andronic anunta ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia (FOTO)

Jurnalistul Dan Andronic, redactorul sef de la Evenimentul Zilei anunta ca a realizat un reportaj cu Sebastian Ghita la Belgrad, material care va fi publicat in curand. Andronic sustine ca a.

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat la un sediu de Politie din Belgrad

Fostul parlamentar Sebastian Ghita s-a prezentat la Politie in Belgrad. Acesta a incercat sa se fereasca de jurnalisti. Omul de afaceri a fost eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia insa, potrivit Ministerului Justitiei, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, pe 6 si 8 iunie, in trei procese penale.

PRIMELE IMAGINI CU SEBASTIAN GHITA iN SERBIA: in drum spre sectia de politie a incercat sa se fereasca de jurnalisti imbracat in negru, cu sapca si ochelari de soare(FOTO)

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat joi la o sectie de politie din Belgrad, pentru a da cu subsemnatul in cadrul procedurilor de control judiciar. Ghita a incercat sa se fereasca de.

Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Jurnalistii Antenei 3 au reusit sa surprinda primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest,in timp ce iesea din sectia de politie unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe.

Sebastian Ghita, pus sub control judiciar in Serbia, s-a prezentat la o sectie de politie din Belgrad

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat, joi, la o sectie de politie din Belgrad, ca parte din conditiile impuse in cadrul procedurilor de control judiciar.

Interdictia inceperii dizolvarii firmelor din ultimul dosar al lui Sebastian Ghita a fost prelungita

Magistratii Tribunalului Prahova au admis, la propunerea Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti, prelungirea masurii interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )